Auto Plus http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/03/ferrari-250-gto.jpg

Legjenda Ferrari 250 GTO është përsëri në shitjeGTO Engineering është një kompani në Mbretërinë e Bashkuar që ka shpallur Project Moderna, i cili do të ndërtojë një interpretim modern të modelit legjendar Ferrari.

Njoftimi i projektit u pasua nga entuziazmi i adhuruesve të kësaj klasike, dhe për këtë arsye kompania vendosi të informojë publikun për ecurinë e projektit.

Dhe po, nëse përjashtoni pamjen, gjithçka është e re këtu, kështu që ata e quajnë makinën e tyre të ardhshme në kompani “ringjallje”.

Përkundër tendencave aktuale, motori atmosferik V12 u zgjodh për të furnizuar këtë makinë speciale.

“Për ekipin tonë, motori dhe estetika janë dy pjesët më të rëndësishme të një makine, kështu që ne filluam nga atje me kaq entuziazëm”, shpjegon Mark Lyon, themeluesi i kompanisë, duke punuar në projekt.

Motori do të përputhet me një transmision manual, ndërsa baza e makinës do të jetë një shasi çeliku tuba, por me nënkorniza të bëra prej alumini.

Pamja e makinës përcaktohet plotësisht nga origjinali, dhe problemi i vetëm do të jetë nevoja për tu përshtatur me faktin se njerëzit sot janë mesatarisht më të gjatë se sa në vitet 1960.

GTO Engineering tani ka hapur zyrtarisht listën e porosive, por nuk ka njoftuar publikisht çmimin fillestar, as datën e dorëzimit të makinës.

Të fundit

Ford Mustang është vetura sportive më e shitur më 2020

Për dy ditë, më 17 prill, Ford Mustang do të shënojë 57-vjetorin e themelimit dhe si dhuratë për kompaninë, është lajmi se kjo veturë sërish ishte më e shitura në botë sa u përket aty

Citroen prezantoi C5 X – Kombinim i sedanit, SUV-it dhe kamionçinës

Citroën paraqet C5 X, një përfaqësues i ridizajnuar i segmentit të kryqëzorëve rrugorë me një pamje autentike, i cili është një kombinim i sedan dhe kamionçinë, ose një zgjidhje inovati

Ford fillon prodhimin e modelit të ri të veturës më të shitur në SHBA

Ford-i ka nisur prodhimin e versionit të fundit të modelit F-150, që është vetura më e kërkuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky lloj i veturës është më i shituri në SHBA në 43 vi

Gjigantët gjermanë fillojnë vitin me shitje rekord në të gjithë botën

Një vit pas periudhës më të errët të prodhuesve të veturave gjermane në disa dekada, biznesi i shitjeve pothuajse s’ka qenë asnjëherë më mirë. Në raportin e publikuar së fundmi nga dy

Kroatët po ndryshojnë rregulloret e trafikut, kjo gjithashtu ka të bëjë me shoferët tanë

Plani i ri Kombëtar i Sigurisë Rrugore parashikon heqjen e 10% të tolerancës për shpejtësi dhe uljen e vlerave kufitare të sasisë së lejuar të alkoolit në gjakun e shoferit, e cila tani arr

Toyota zbulon pasardhësin e GR-86

Toyota ka zbuluar Coupe-n e ri të GR86, pasardhës i GT86, i cili pritet të dalë në shitje në Japoni në vjeshtën e këtij viti. Ai u krijua në gjeneratën e dytë të Subaru BRZ, me të cilën

Info Tjera