Auto / Tech http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/02/kia-2.jpg

Kia Stinger kërkon ti rivalizoj gjigantët evropian (Foto)

Publikuar: 25/02/2018

Kia Stinger ka hyrë në garë të fortë me prodhuesit europian duke u prezantuar si një Gran Turismo origjinale me katër dyer.

Kjo makinë me karakter sportiv dhe me teknologji të lartë është prodhuar në Frankfurt dhe është zhvilluar në pistën e famshme të Nurburgringut.

Pjesa e përparme karakterizohet nga “hunda e tigrit” që ndan projektorët LED, ndërsa pjesët anësore kanë një pamje shumë grintoze.

Sipas Kia-s, kjo makinë arrin nga 0 në 100 km/h për 7.6 sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale e saj është 225 km/h.