Auto / Tech http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/03/Renault-EZ-GO.jpg

Vizioni i Renault për taksitë e së ardhmes (Video)

Publikuar: 07/03/2018

Kompanitë e mëdha të prodhimit të makinave po synojnë gjithnjë e më tepër në dy fusha, makinat me energji elektrike dhe ato pa shofer.

E ndërsa secila prej tyre ka veçantitë e saj, Renault ka prezantuar projektin e saj për taksinë elektrike pa shofer.

E quajtur Renault EZ-GO, ajo mund të transportojë deri në 6 persona.

Pasagjerët mund ta rezervojnë përmes telefonit, e po përmes telefonit mund të përcaktojnë si vendndodhjen e tyre edhe destinacionin.