Mbrapa

Google me aplikacion për përdoruesit e internetit mobil

Publikuar: 30.11.2017

Google ka prezantuar një aplikacion të mërkurën, i dizajnuar për të ndihmuar përdoruesit e smartfonëve Android të qëndrojnë nën kufijtë e pakove të çmimeve të të dhënave mobile në vendet në zhvillim.

Datally, shërbimi i ri, liston konsumimin e të dhënave nga aplikacioni dhe u mundëson përdoruesve të mbyllin transmetimet e të dhënave nga aplikacionet e zgjedhjes së tyre, tha në një intervistë menaxheri i grupit të produkteve Google, Josh Woodward. Gjithashtu ofron një direktori të rrjeteve Wi-Fi që ndodhen pranë dhe që përfshin komentin e përdoruesit për cilësinë e tyre.
 

/MediaPress