Mbrapa

Samsung përgatit ekranin që lakohet në 180 shkallë

Publikuar: 01.12.2017

Samsung është i njohur si prodhues i zhvillimit të teknologjisë avancuese.

Tash është lajmëruar patenta e re që ka të bëjë me ekrane.

Pajisja e parë që është paraqitur me ekran të lakuar ka qenë Galaxy S6, por Samsung tash ka shkuar një hap më tutje dhe ka patentuar ekranin që është i lakuar për 180 shkallë, dhe e ka quajtur Round.

Edhe pse shumica e përdoruesve ishin kundër ekraneve të lakuara, Edge u bën standard në serinë S dhe Note.

Tash për tash nuk dihet se cilat funksione të reja do të sjellë ekrani Round.

 

/MediaPress