Mbrapa

Zico i kthehet futbollit me PES 2018 (Video)

Publikuar: 12.12.2017

Zico konsiderohet si një prej futbollistëve më të mëdhenj të të gjitha kohërave.

Me teknikën e tij dhe me goditjet perfekte të dënimit ai bëri për vete jo vetëm tifozët e Brazilit, por edhe ata të kundërshtarëve.

Tashmë, organizimi i tij i veçantë i lojës do të rikthehet në PES 2018, video-lojën e disponueshme në PC, Playstation, Xbox dhe celular.

 

/MediaPress