Mbrapa

Pajisja e çmendur teknologjike

Publikuar: 09.01.2018

Të gjithë e njohim Shazamin, aplikacionin nëpërmjet të cilit mund të gjesh titullin e cdo këngë në sfond.

Por imagjinata ka shkuar akoma më thellë dhe ka vendosur që të krijojë një aplikacion të tillë për njerëzit.

Së shpejti do të jeni në gjendje të identifikoni menjëherë njerëzit duke këtë aplikacion, i cili skanon fytyrat dhe sjell një profil me informacion rreth personit duke përfshirë lidhjet me profilet e tyre të mediave sociale.

Teknologjia e shtuar nga firma me qendër në Londër Blippar, mund të njohë mbi 400,000 figura publike dhe ka një normë të saktësisë më shumë se 99 përqind.

 

/MediaPress