Mbrapa

Reklama e Toyota-s me udhëheqësit fetar (Video)

Publikuar: 10.02.2018

Super Bowl, ngjarja më e madhe në futbollin amerikan, u mbajt pak ditë më parë me finalen e madhe mes Philadelphia Eagles dhe New England Patriots.

Dhe a e dini se aty reklamat kushtonin deri 1 miliardë dollarë-sekondi.

Një prej tyre ishte ajo e Toyota-s, ku si personazhe kishte një imam, një prift, një rabin dhe një murg budist.

/MediaPress