Të fundit

Dogana kap barna me vlerë afër 10 mijë euro

16/05/2018

Oficerët doganor gjatë kontrollit të dërgesave në import më saktësisht të mallrave të importuara nga Turqia kanë hasur në sasi të konsiderueshme të barnave (medikamente). Gjatë kontrolli

Dogana kap duhan të kontrabanduar

16/05/2018

Në kuadër të luftimit të kontrabandës me produkte të duhanit njësit e antikontrbandës kanë ndaluar një automjet VW Kombi me targa kosovare e drejtuar nga një shtetar Kosovar. Gjatë kontrol

‘Viti i Trepçës’ që nuk solli rimëkëmbjen e kombinatit

15/05/2018

Qeveria e Kosovës e ka shpallur vitin 2018, si vit të kompleksit metalurgjik “Trepça”. Por ende nuk ka arritur të kompletojë Bordin Mbikëqyrës, i cili nevojitet për funksionalizimi

Haradinaj: Trepça do të aktivizohet

14/05/2018

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj gjatë ditës së sotme ka bërë të ditur se Trepça do të aktivizohet, kjo pasi bordi i ri i Trepçës e ka finalizuar statutin dhe se tani do të vazhdoh

Nisin punimet në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

14/05/2018

në prani të qytetarëve dhe personaliteteve të larta nga institucionet e shtetit, filluan punimet për ndërtimin e rrugës nacionale M2, Milloshevë –Mitrovicë, “Rruga e Tre Heronjve Zahir Pa

Brenda katër vitesh, Kosova me hekurudha moderne

14/05/2018

Deri në vitin 2022, Kosova do ketë të përfunduar rrjetin modern hekurudhor që lidh atë me shtet e rajonit dhe më gjerë. Kështu bëjnë të ditur zyrtarë të qeverisë së Kosovës, sipas të

Info Tjera