Mbrapa

Kafeneja në Ferizaj mundëson pagesën me kriptovaluta

Publikuar: 06.01.2018

Një kafene në Ferizaj ka mundësuar pagesën me kriptovaluta.

“N’dritare” në Ferizaj ka filluar të marrë edhe paratë digjitale.

Kjo kafene ka filluar që pagesën e faturës ta bëjë me Bitcoin, Ripple(XRP) dhe Stelar (XLM).

 

/MediaPress