Ekonomi http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/04/256772-MDtUPs9faq.jpg

Fillon rinovimi i sporteleve të shkatërruara (Foto)

Publikuar: 02/04/2018

Ende pa kaluar 48 orë nga protesta në Rrugën e Kombit, për të cilën deri më tani janë arrestuar 23 kuksianë e hasjanë, ka rinisur puna për rivënien në punë të sporteleve ku do të paguhet taksa prej 5 eurosh.

Siç edhe duket në foto, konçensionari nuk ka vonuar dhe ka rinisur punimet për ndërtimin e një terminali të ri, por edhe për ringritjen e atij që u shkatërruar gjatë protestës së shtunë.

Protestuesit janë shprehur se nuk do të lejojnë ngritjen e sporteleve.