Të fundit

Pasi u bllokua nga karantina, bën 3480 km me biçikletë për tu kthyer në shtëpi

Studenti 20-vjeçar i kolegjit Grek ishte ngecur në Skoci, ku studion, pa pasur mundësi të kthehej në Athinë ndërsa fluturimet ishin mbyllur për shkak të pandemisë. Kështu që ai vendosi ta

Historiku biçikletave në Shqipëri

Tradita biçikletave në Shqipëri është e hershme dhe ka një historik të saj. Turi biçikletave i Shqipërisë është zhvilluar për herë të parë në shtatorin e vitit 1925 me një gjatësi p

Info Tjera

Titujt e kaluar