Të fundit

Instagram me një veçori të re

20/06/2018

Instagram ka lansuar një veçori të re të cilën e kishte lajmëruar më herët. Me këtë veçori, Instagram do të sfidoi seriozisht Youtuben. Shpërndarja e re e videove do të quhet “IGTV”

WhatsApp nuk do funksionojë më për këta celularë

19/06/2018

WhatsApp ka njoftuar se aplikacioni nuk do të funksionojë më në disa lloje të celularëve iPhone dhe Android. Shërbimi i njohur i mesazheve që ka 1.5 miliardë përdorues në gjithë botën do

Braziliani krijon makinën e parë të kafesë me Bitcoin (Video)

18/06/2018

Siç mund ta vëreni edhe në video, makineria ka një kod QR me të cilin përdoruesit mund të dërgojnë para dhe të paguajnë kafenë. [Braziliani krijon makinën e parë të kafesë me Bitcoin]

Aplikacioni që tregon sa kafe duhet të pini

17/06/2018

Shkencëtarët që punojnë për ushtrinë amerikane kanë vendosur të llogarisin sa kafe duhet të pimë. Më konkretisht, në një studim të publikuar, shkencëtari Jaques Reifman ka paraqitur nj

Zbuloni nëse telefoni juaj është fals apo origjinal

17/06/2018

Ekziston një metodë për të parë nëse telefoni juaj është prodhim origjinal, apo është prodhuar ne ndonjë shtet tjetër. Për të parë këtë duhet të shtypni në telefonin tuaj kodin *#06

Facebook investon 750 milionë dollarë për ndërtimin e një qendre të re të të dhënave

16/06/2018

Facebook ka plane të mëdha për një qendër të re të të dhënave prej 750 milionë dollarësh në Huntsville të Alabamas. Ndërtesa e re do të ketë 970,000 metra katrorë në Huntsville, një

Info Tjera