Të fundit

“Bechtel&Enka” konfirmon marrjen e 53 milionëve, por nuk mjafton me kaq

08/06/2018

“Bechtel Enka” përmes një komunikate për media kanë shprehur gëzim që i janë kompensuar kostot shtesë të pasuara gjatë punës. Qeveria ka ndarë 53 milionë euro kompensim për këtë ko

Fillon vlerësimi i 1642 projekteve bujqësore

07/06/2018

Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë, e cila funksionon në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka filluar procesin e vlerësimit të 1,642 projekteve bujqësor

Transaksionet dhe burimi i gjobës prej 53 milionë euro për Autostradën 

06/06/2018

Autostrada Prishtinë – Hani Elezit e njohur ndryshe edhe si autostrada “Arbën Xhaferi” në bazë të kontratës fillestare do duhej të përfundonte më 1 janar të vitit 2018. Kontrata filles

Haradinaj dhe misioni i FMN-së flasin për zhvillimet ekonomike

01/06/2018

Kryeministri Ramush Haradinaj ka pritur në takim delegacionin e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), ku biseduan për zhvillimin ekonomik të vendit, si prioritet qeveritar. “Fondi Monetar Ndërkom

Italianët të interesuar për investime në energji dhe riciklim të mbeturinave

30/05/2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka pritur sot një delegacion të investitorëve italianë të shoqëruar nga Giovanni Pontotti – Konsul Nderi i Kosovës në Itali, me të cilët b

Votohet rezoluta për heqjen e  romingut për thirrje telefonike mes Kosovës dhe Shqipërisë

30/05/2018

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, kanë miratuar rezolutën e paraqitur nga deputetët e Partisë Social Demokrate, për heqjen e romingut për thirrje telefonike mes Kosovës dhe Shqipërisë. 69 d

Info Tjera