Të fundit

Votohet rezoluta për heqjen e  romingut për thirrje telefonike mes Kosovës dhe Shqipërisë

30/05/2018

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, kanë miratuar rezolutën e paraqitur nga deputetët e Partisë Social Demokrate, për heqjen e romingut për thirrje telefonike mes Kosovës dhe Shqipërisë. 69 d

Miratohet statuti i ri për ”Trepçën”

29/05/2018

Në mbledhjen e sotme të qeverisë së Kosovës është miratuar statuti i ri për “Trepçën”, me ç’rast kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, e ka cilësuar si një ditë të madhe dit

Bizneset në Veternik mbesin pa energji

29/05/2018

KEDS ka njoftuar se pak para orës 9 të ditës së sotme, kontraktori i Ministrisë së Infrastrukturës që po merret me zgjerimin e rrugës Prishtinë-Gjilan, ka prishur kabllon nëntokësore nr. 2

Kosova e interesuar t’i forcojë raportet me Malin e Zi

28/05/2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim ministrin për Transport dhe Çështje Detare të Malit të Zi, Osman Nurkoviq. Haradinaj ka vlerësuar raportet e mi

Lluka: Nga muaji i ardhshëm punonjësve të Telekomit u ulen pagat

19/05/2018

Nga muaji i ardhshëm punonjësit e Telekomit të Kosovës do të marrin pagat 40 për qind më pak, këtë e ka konfirmuar ministri Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka. Kjo ulje e pagave, sipas minist

Diskutim i përbashkët mes Kosovës dhe BE-së për bujqësinë

17/05/2018

Në kuadër të takimeve të rregullta të Qeverisë së Kosovës dhe Komisionit Evropian, sot është mbajtur takimi i tyre i dytë sektorial mes përfaqësuesve të KE-së, përkatësisht Nën-komit

Info Tjera