Të fundit

Kosova merr hua 80 milionë për autostradën Prishtinë-Pejë

29/05/2018

Në emër të Qeverisë së Kosovës, ministri i Financave Bedri Hamza, nënshkroi sot në Luksemburg, së bashku me Zëvendës-Presidentin e Bankës Evropiane për Investime (BEI) Dario Scannapieco,

Lira turke në kolaps

23/05/2018

Liria turke ka parakaluar humbjet e saj të mëdha ndaj dollarit, pas një rritjeje të normës së interesit emergjent nga banka qendrore. Monedha u rrit 2% më lart, pas një rënieje prej 5% më he

Haradinaj: BQK-ja mbetet institucioni më kredibil në vend

07/05/2018

Banka Qendrore vazhdon të mbetet një ndër institucionet më kredibile në vend. Kështu tha Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, pasi priti në takim Guvernatorin e ri të Ban

Krasniqi: Zvogëlimi i pagave në PTK, nuk është shpëtim

05/05/2018

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës, Jakup Krasniqi është shprehur kundër uljes së pagave për punëtorët e Postës dhe Telekomit të Kosovës (PTK), duke thënë se një gjë e tillë nu

Shoqatat prodhuese kërkojnë shtyrjen e afatit të vendosjes së taksës

04/05/2018

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë kërkon shtyrjen për në shtator të aplikimit të tarifës për Rrugën e Kombit. Në shkresën drejtuar Ministrise se Infrastrukturës dhe Energjisë kërkohet gjit

Propozimi zyrtar për taksën e re për Rrugën e Kombit

20/04/2018

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë i ka nisur letër-propozimin zyrtar kompanisë koncesionare Albania Highway Concession që menaxhon mirëmbajtjen e rrugës Milot-Morinë për amendimin e d

Info Tjera