Të fundit

Nisin punimet në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

14/05/2018

në prani të qytetarëve dhe personaliteteve të larta nga institucionet e shtetit, filluan punimet për ndërtimin e rrugës nacionale M2, Milloshevë –Mitrovicë, “Rruga e Tre Heronjve Zahir Pa

Brenda katër vitesh, Kosova me hekurudha moderne

14/05/2018

Deri në vitin 2022, Kosova do ketë të përfunduar rrjetin modern hekurudhor që lidh atë me shtet e rajonit dhe më gjerë. Kështu bëjnë të ditur zyrtarë të qeverisë së Kosovës, sipas të

Fshati që mund të shpëtojë ekonominë shqiptare

11/05/2018

Përfundimi i gazsjellësit TAP dhe kaskadës së Devollit pritet të sjellë rënien e investimeve duke frenuar rritjen e ekonomisë. Por Shqipëria mund të ketë një alternativë për të dalë ng

Lekaj nënshkruan kontratën për ndërtimin e rrugës Prishtinë-Mitrovicë

27/04/2018

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, ka nënshkruar kontratën për fillimin e punimeve në Autoudhën “Zahir Pajaziti – Hakif Zejnullahu – Edmond Hoxha”, Prishtinë – Mitrovicë. “A

Nis ndërtimi i rrugës Deçan-Plavë

24/04/2018

Të martën kanë nisur punimet për ndërtimin e rrugës Deçan-Plavë, e cila lidhë rajonin e Dukagjinit me atë të Plavës dhe Gucisë. Me këtë rast, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka

Ministria e Infrastrukturës dhe Komuna e Drenasit ua lehtësojnë jetën banorëve te Abrisë dhe Likocit (Foto)

16/04/2018

Banorët e fshatrave Abri të Drenasit dhe Likoc të Skenderajt nga kjo e hënë do t’u hiqet një prej problemeve më të mëdha të komunikimit më të lehtë. Me bashkëfinancim të Ministrisë s

Info Tjera