Të fundit

Femra që pritet ta drejtoj njërën nga bankat më të mëdha

Jane Fraser merr përsipër frenat e Citigroup dhe bëhet gruaja e parë në krye të një banke të madhe amerikane, duke treguar se lëvizja #MeToo infektoi përfundimisht edhe financat, më parë n

Shmangni këto veprime nëse doni të bëni para!

Bernard Shaw dikur pat thënë se kjo botë është përplot me idhuj që nuk duan të punojnë dhe thjesht duan të fitojnë para, ndërsa ata që janë të gatshëm të punojnë kurrë nuk pasurohen

Info Tjera

Titujt e kaluar