Të fundit

Për ti shpëtuar falimentimit, cirku i famshëm shkurton 3500 vende pune

Cirku i famshëm “Cirku i Diellit” do të shkurtojë 3500 vende pune pasi të nënshkruajë një marrëveshje për të evituar falimentimin. Shkak është bërë pandmia e covid 19 që ka detyruar

Duke shikuar mbrapa 16 ditët që kanë ndryshuar historinë

Konferenca e Potsdam shënon një nga ngjarjet më të rëndësishme historike të shekullit të 20-të. Në të gjithë botën, ajo qëndron si një simbol i përfundimit të Luftës së Dytë B

Këto dokumentarë ofrojnë pika hyrëse për të edukuar vetën për racizmin

Të kuptuarit se si diskriminimi racor është ngulitur thellë në kapitalizëm dhe struktura jonë sociale që shkon përtej shikimit të një dokumentari ose filmi të vetëm.  Por, siç po sh

Muzeu i famshëm hapet për vizitorët

Një nga pikturat më të famshme të piktorit Caravaggio, “Djali i kafshuar nga një hardhucë”, u ekspozua në Romë ndërsa një ekspozitë e re mbi mjeshtrin e vjetër italian u hap të martë

“Eurovision” – filmi që tregon histori interesante (Video)

Për ata që ende ndjehen të shqetësuar pas anulimit të konkursit të sivjetëm të këngës “Eurovision”, dhe duhet të ketë një ose edhe dy nga ju atje – këtu është diçka për të sht

Restaurimi i xhamisë së Et’hem Beut nxjerr në dritë piktura origjinale

Restaurimi i Xhamisë së Et’hem Beut, monument kulture i kategorisë së parë, ka nisur vitin e shkuar, me qëllim konsolidimin e pjesëve të dëmtuara nga koha. Grupi i specialistëve po punon m

Info Tjera

Titujt e kaluar