Të fundit

Këto dokumentarë ofrojnë pika hyrëse për të edukuar vetën për racizmin

Të kuptuarit se si diskriminimi racor është ngulitur thellë në kapitalizëm dhe struktura jonë sociale që shkon përtej shikimit të një dokumentari ose filmi të vetëm.  Por, siç po sh

“Eurovision” – filmi që tregon histori interesante (Video)

Për ata që ende ndjehen të shqetësuar pas anulimit të konkursit të sivjetëm të këngës “Eurovision”, dhe duhet të ketë një ose edhe dy nga ju atje – këtu është diçka për të sht

Info Tjera

Titujt e kaluar