Të fundit

Shqipëria merr lajme pozitive nga BE

20/06/2018

Sipas dokumentit zyrtar të Brukselit që ka siguruar Top Channel parashikohet që Këshilli Europian të mbështesë hapjen e negociatave të anëtarësimit me Shqipërinë në fund të muajit. Nuk d

Xhaferi: Moment historik votimi i Ligjit për ratifikimin e Marrëveshjes

20/06/2018

Pas ratifikimit të marrëveshjes me 69 vota për emrin e Maqedonisë, kryetari i parlamentit, Talat Xhaferi thotë se ky është një moment historik. “Momenti historik i votimit të Ligjit për ra

Kuvendi i Maqedonisë ratifikon marrëveshjen me Greqinë

20/06/2018

Ligjvënësit në Maqedoni ratifikuan marrëveshjen me Greqinë, për ndryshimin e emrit të Ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë. Marrëveshja u mbështet nga 69 ligjvënës anëtarë të koali

Botërori “detyron” Vuçiçin të shtyjë publikimin e ofertës së Perëndimit për Kosovën

19/06/2018

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç kishte planifikuar t’i drejtohej më 16 qershor opinionit përmes Radio Televizionit shtetëror Serb, për të bërë publike ofertën e marrë nga Perëndi

Idrizi: Heshtja ka pllakosur “trimëroshët” e politikës shqiptare për çështjen çame

18/06/2018

Kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, ka shpërthyer në kritika ndaj politikës shqiptare duke theksuar se edhe pse fqinjët grekë kanë shtrirë duart deri në Tiranë, ata i ka pllakosur heshtja d

Qeveria e Maqedonisë miraton marrëveshjen me Greqinë

18/06/2018

Qeveria e Maqedonisë ka ratifikuar ne unanimitet marrëveshjen e arritur dje në Prespë, midis qeverisë së Maqedonisë dhe asaj të Greqisë, për ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë n

Info Tjera