Të fundit

Partneriteti i Evropës me SHBA ka një çmim

Shkruan: Barbara Wesel Nëse jemi plotësisht të sinqertë koha e administrimit kaotik të Donald Trumpit ishte në një farë mënyre mjaft e rehatshme. Heqja dorë nga partneriteti në organizatat

Dy pyetje e Bill Gates për t’i zgjidhur më lehtë problemet

Në një postim në GatesNotes – një blog ku Bill Gates ndan mendimet e tij – themeluesi i Microsoft trajton problematikën e COVID-19. “Që kur isha adoleshent, e kam trajtuar çdo problem të

Nuk e kemi luksin ta heqim nga lista AtraZeneca-n

Shkruan: Fabian Schmidt Po, ka persona që kanë ndërruar jetë nga trombozat venoze, e disa të tjerë duhet të trajtoheshin në spital. Po, edhe kjo ka ndodhur pasi të prekurit morën vaksinën e

Të drejtosh Shqipërinë e pas-Prillit 2021… pa utopi

Shkruan Ben Andoni Propaganda kundër Shqipërisë komuniste shpesh përdorte njerëz që ishin arratisur nga vendi dhe ku krahas shumë ideve konfuze që jepnin përfundonin jo rrallë duke thënë s

Iluzioni i Serbisë për ta zhbërë pavarësinë e Kosovës

Shkruan: Alon Ben-Meir Tani mund të jetë koha e përshtatshme që Serbia të pajtohet me mizoritë e saj kundër shqiptarëve të Kosovës, aq të tmerrshme sa nuk mund të thuhen. Sa më shpejt që

Çfarë do të mbetet nga megaqytetet tona?

Shkruan David Farrier Të gjitha qytetet janë rrënoja në gjendjen e tyre fillestare. Dhe rrënojat ndodhen tashmë atje, nën rrugët plot shkëlqim. Kjo mund të shihet qartë në projektin e filo

Info Tjera