Të fundit

Doni që rinia juaj të jetë e përjetshme?

27/02/2018

Disa gjëra në jetë, dhe se si ne i përdorim janë jashtë kontrollit tonë. Por në kërkimet shkencore ushqimore që janë bërë, si dhe në të dhënat e mbledhura nga njerëzit tregojnë se ç

Largoni kilogramët e tepërt dhe dhimbjet e kokës me këtë çaj

25/02/2018

Nuk ka asgjë më të keqe se të zgjohesh në mëngjes me një dhimbje të tmerrshme koke që të ka lënë gjumi gjatë natës. Ka një pije të ngrohtë që jo vetëm kuron dhimbjen e kokës, por g

Dieta më e mirë për mamatë e ardhshme!

08/02/2018

Në tavolinë është e rëndësishme konsumimi i ushqimit të freskët, në mënyrë që të mbash nën kontroll vitaminat dhe mineralet. E dom

Dieta me peshk e rritë inteligjencën e fëmijëve

06/02/2018

Fëmijët të cilët hanë peshk të paktën një herë në javë bëjnë gjumë më të mirë dhe marrin pikë më të

Hani ushqime të pasura me Omega 3

30/01/2018

Trupi ynë adaptohet ndaj një niveli energjie përmes ushqyeshmërisë dhe dhimbjet e urisë përpiqen të detyrojnë futjen e energjisë në nivelin e saj

Pijeni këtë lëng para gjumit dhe largoni kilogramët e tepërt

25/01/2018

Të gjitha dietat në fillim janë shumë premtuese dhe ju me të drejtë pritni rezultate të shpejta dhe të jashtëzakonshme por fundi nuk është kaq i

Info Tjera

Titujt e kaluar