Të fundit

Pse duhet te pastroni organizmin nga sheqeri?

22/03/2018

Në ditët e sotme sheqeri është pjesë e shumë produkteve që konsumojmë, prandaj të qendrojmë larg është mjaft vështirë. Sheqeri është një ndër burimet e energjisë për trupin, mirëp

Kjo vitaminë do t’ua transformojë lëkurën

22/03/2018

Vitamina C është një antioksidues i fuqishëm që mbron lëkurën nga dëmet mjedisore dhe parandalon plakjen e parakohshme të lëkurës si pasojë e rrezeve të diellit dhe ndotjes së ajrit. Ajo

5 barërat për 5 llojet e kokëdhembjes

21/03/2018

Ka kokëdhembje të ndryshme, mirëpo të gjitha e kanë një gjë të përbashkët – janë të padashura dhe këmbëngulëse. Kokëdhimbjet nuk e paralizojnë jetën mirëpo sigurisht që e bëjnë

Ushqimet që e përmbajnë Vitaminën K

21/03/2018

Vitamina K është një lëndë ushqyese esenciale që parandalon osteoporozën dhe mbron kundër sëmundjeve të zemrës. Kjo lëndë ushqyese është gjithashtu shumë e rëndësishme për zhvillimi

Rreziku që i sillni foshnjës suaj nëse e puthni në buzë

20/03/2018

Shumë prej nënave e shprehin dashurinë për fëmijën e tyre duke e puthur ne buzë. Por kjo është një gjë shumë e gabuar për shëndetin e foshnjës sipas mjekëve. Pediatrit dhe psikologët

Teknika e frymëmarrjes që lehtëson ankthin dhe ul tensionin e gjakut në pak minuta

20/03/2018

Pas një ditë të lodhshme dhe stresuese në punë, është shumë e vështirë që të qetësohesh. Ekspertët në këtë rast rekomandojnë teknikën e frymëmarrjes, që është jashtëzakonisht e

Info Tjera