Të fundit

Agro-Turizmi, një biznes në rritje

Agro-turizmi po shndërrohet gjerësisht në një mënyrë të kalimit të kohës, duke ofruar larmi aktivitetesh dhe përvojash që nga kalërimi, banesat e vogla prej druri në mal, deri tek pjesëm

Si ndikon shiu i tepërt te specat?

Sigurimi bujqësor paraqet një formë të menaxhimit të rrezikut që shfrytëzohet si mbrojtje nga humbjet e mundshme duke u ofruar fermerëve mundësinë e dëmshpërblimit në rast të humjeve të

Agim Aliu nderohet me mirënjohje nga Shoqata Kosovare e Fizikantëve

Mëngjesin e sotëm, i pari i Ferizajt, Agim Aliu bashkë me drejtorin e Drejtorisë së Arsimit, Afrim Llabjani, pritën në takim, drejtorin e Gjimnazit “Kuvendi i Arbërit”, shk

Bëhen bashkë për të ndihmuar nevojtarët

600 mijë euro pritet të investohen në ndërtim të shtëpive në Komunën e Suharekës. Për realizimin e këtij projekti me shumë rëndësi për të ndihmuar familjet me probleme ekonomike, janë

Info Tjera

Titujt e kaluar