Diaspora jonë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/09/Eg6N69FWAAAZsq8-e1599071988851.jpg

Kosovarja merr mirënjohje nga ushtria më e fortëUshtarja me prejardhje nga Kosova, Veldeta Mehanja është zgjedhur ylli i kësaj jave nga ushtria amerikane.

Lajmin për këtë mirënjohje e ka bërë publik gjenerali Paul E. Funk.

“Valdeta Mehanja, një banore nga Kosova e cila u bashkua me Ushtrinë për të treguar mirënjohjen e saj për Amerikën. Ajo është vetëm një shembull i udhëheqësve të pabesueshëm që kemi në radhët tona!”, ka shkruar ai.

Ushtarja me prejardhje nga Kosova, Veldete Mehanja është zgjedhur ylli I kësaj jave nga Ushtria amerikane.

Lajmin për këtë mirënjohje e ka bërë publik gjenerali Paul E. Funk.

“Valdeta Mehanja, një banore nga Kosova e cila u bashkua me Ushtrinë për të treguar mirënjohjen e saj për Amerikën. Ajo është vetëm një shembull i udhëheqësve të pabesueshëm që kemi në radhët tona!”, ka shkruar ai.

Të fundit

12 vjeçari detyron shkollën në Suedi të përfshijë Kosovën në librat shkollorë

Nxënësi shqiptar, Dielli, një djalë 12 vjeçar me prejardhje nga Kosova, ka vërejtur se në librat e tij shkollor mungon Kosova. Ai e ngriti zërin për këtë çështje, gjë kjo që detyroi shk

Shqiptarja fiton konkursin për lojërat digjitale

Sindi Breshani, artistja shqiptare në Londër, është një nga fitueset e konkursit “Women in Games: Student Portfolio Award” në fushën e industrisë së lojërave digjitale. “Women in Games

Shqiptari merr gradën e lartë në Forcat Ushtarake Ajrore të SHBA

Komuniteti Rockwall ka festuar ditën e djeshme një moment historik. Shqiptari Edmond Smajli, një i diplomuar në Shkollën e Mesme Rockwall, mori gradën Toger i klasit të Dytë në Forcat Ushtara

Si parakalonin shqiptarët në Chicago gjatë viteve të 60’ta

Një fotografi e vjetër e shqiptarëve me plis dhe veshje kombëtare, e bërë në vitet e 60’ta në Chicago, është shpërndarë së fundi në rrjetet sociale. Ky parakalim i tyre në këtë qyte

Dy shqiptarët muslimanë restaurojnë kishat italiane

Luan Hallulli dhe Arben Muka janë dy shqiptarët që kanë tërhequr vëmendjen e mediave italiane për nismën e veçantë që kanë ndërmarrë për të rindërtuar kishat e shkatërruara. Në një

“Kam përjetuar racizëm, por ia kam dalë”

Albiona Manzo është një vajzë shqiptare, e cila arriti të mbledhë 18,750 pikë në provimet kombëtare të këtij viti shkollor dhe të jetë e para Departamentin e Informatikës të Universitet

Info Tjera