Ekonomi http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/06/procredit.png

Aktivizo e-banking nga shtëpiaBanka më e madhe në vend ProCredit u ka mundësuar klientëve që të aplikojnë edhe të aktivizojnë e-banking pa pasur fare nevojë që të vizitojnë degët e saj.

Me hapjen e e-banking, klienti nuk do të ketë fare shpenzime të menjëhershme, pasi të njëjtat do të përfshihen në mirëmbajtjen mujore.

E-banking është bërë platform shumë e nevojshme për njerëzit, pasi me këtë product mund të realizohen të gjitha llojet e transaksioneve nga shtëpia.

Por, fillimisht duheni që pas aktivizimit të shkarkoni aplikacionin mobil i cili ju mundëson menaxhimin e kartelave dhe realizimin e të gjitha transaksioneve tjera.

Aplikimin mund ta bëni këtu: https://bit.ly/37GvHa6

Ndërsa shkarkimin e aplikacionit e-banking mund ta bëni duke klikuar në këtë vegëz: https://bit.ly/2zHwwTq

Pas aplikimit, ju do të pranoni përmes SMS detajet e aktivizimit dhe kyçjes në llogarinë tuaj të e-Banking.

Të fundit

KEK ndërpret praktikën e emërimeve arbitrare të menaxherëve

Korporata Energjetike e Kosovës ka theksuar se ndjehet e obliguar për sqarimin e opinionit, se shkrimi i publikuar në një portal në lidhje me “avancime të militantëve të partive në pozita t

Mehmeti: Bien remitencat për 14 përqind, sektori i sigurimeve më i godituri në pandemi

Si pasojë e pandemisë Covid-19, për herë të parë në vendin tonë kanë shënuar rënie të theksuar të ardhurat nga mërgata dhe kështu pritet të ketë rënie në vazhdimësi. Këtë vit ka

BSPK mbështet menaxhmentin e KEK-ut

Sot, KEK-un e ka vizituar kryetari i BSPK-së Avni Ajdini dhe bashkëpunëtorja e tij Dafina Mehaj, të cilët u pritën nga Kryeshefi Ekzekutiv (u.d.) i KEK-ut, Luigj Imeri me bashkëpunëtorë. Në

Bankat komerciale prezantojnë mundësitë për qasje në financa për bizneset e prekura nga COVID-19

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizoi një konferencë virtuale mbi qasjen në financa për biznese, marrë parasysh pasiguritë e mëdha financiare të kësaj kohe. Gjatë kësaj konference,

Rreth 500 milionë euro kredi të reja për 5 muaj

Me gjithë telashet e shkaktuara nga pandemia Covid-19, bankat në Kosovë po vazhdojnë të japin kredi. Sipas të dhënave të publikuara nga Banka Qendrore e Kosovës, nga janari deri në muajin ma

BE miraton 32 mega projekte të reja për gazin natyror

Parlamenti Evropian u ka dhënë dritën jeshile fondeve të BE-së për tubacionet e gazit dhe sistemet e ruajtjes, ndërkohë nga krahu tjetër zemërimi i ekologjistëve ka arritur kulmin, duke e q

Info Tjera