Ekonomi http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/12/Chaque-entreprise-dispose-motivations-qui-lui-sont-propres-introduire-bourse-F.jpg

Dhjetë ide biznesi që mund t’ju bëjnë milioner më 2021Ekspertët kanë renditur të paktën 10 fusha ku duhet të shikoni me kujdes nëse doni që të nisni një biznes këtë vit.

Pavarësisht se janë me qindra mijëra njerëzit që kanë humbur punën për shkak të pandemisë, janë disa biznese të tjera nga ku njerëzit mund t’ia nisin nga fillimi e madje të bëhen të pasur.

Influencerët në rrjetet sociale

Njerëzit i kanë kthyer rrjetet sociale dhe kanë gjetur inspirim për shumë gjëra.

Mundohuni që të gjeni një dritare për të hyrë në jetët e njerëzve.

Ekonomia e ndjenjave

Simpatia, inteligjenca emocionale dhe aftësitë ndër personale janë disa kualitete që duhet të ketë një person që i hyn kësaj fushe.

Biçikletat dhe skuterët elektrikë

Çdo gjë po shkon drejt elektrikeve.

Konsiderojini që këto pajisje t’i shisni ose t’i jepni me qira.

Trajnimi dhe kujdesi i kafshëve

Gjatë 2020 u rrit numri i kafshëve shtëpiake.

Megjithatë shumica e njerëzve nuk ishin të përgatitur për ta mbajtur një kafshë në shtëpi.

Kështu që pse mos t’i mësoni ju?

Shëndeti dhe mirëqenia sipas kërkesës

Shumica e njerëzve tashmë duan që të kenë një aplikacion për ushtrimet fizike apo deri tek ushqimet që duhet të hanë. Krijimi i platformave të tilla do t’ju sillte goxha të ardhura.

Zyrat e lëvizshme

Zyra nuk do të jetë më e njëjta.

Shumica e pronarëve tashmë do ta kenë të vështirë që të harxhojnë para për hapësirë duke qenë se kjo nuk është përcaktuese për suksesin e një kompanie.

Diversiteti dhe përfshirja

Diversiteti dhe përfshira nuk kanë qenë kurrë më shumë se sot në qendër të globalizimit.

Bizneset e vogla dhe lokale

Është ide shumë e mirë  që të nisini një biznes të pavarur në një komunitet të veçantë.

E-learning (mësimi online)

Mësimi online është rritur me 328% gjatë vitit të kaluar.

Kështu që nëse dini si të mësoni të tjerët, bëjeni online.

Shërbime pune në distancë

Shërbimet e punës në distancë synojnë që të ndihmojnë njerëzit të bashkëpunojnë më mirë.

Të fundit

Instagram publikon një risi interesante

Ky është një funksion i quajtur “Dhoma të Drejtpërdrejta” dhe lejon deri në katër pjesëmarrës në një “thirrje video të drejtpërdrejtë”, në vend të dy paraardhësve. Sipas rapor

Posta e Kosovës bëhet me drejtor të ri

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Postës së Kosovës ka përzgjedhur në pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv, Xhevet Smakiqi, konfrom nenit 21 të Ligjit Për Ndërmarrjet Publike, përmes konkursi

BQK thotë se do mbështesë ekonominë

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës Fehmi Mehmeti ka mbajtur takime me përfaqësues të bizneseve, të bankave komerciale dhe me drejtues të Fondit Kosovar për Garantimin e

Gastronomët paralajmërojnë protesta

Pas mbledhjes së jashtëzakonshme gastronomët kanë mbajtur konferencë para mediave, pas paralajmërimit të masave të reja kundër COVID-19. Kryetari i Shoqatës së Gastronomëve, Petrit Kllokoq

Detaje të reja për iPhone 13

Linja e re e Apple duhet të mbërrijë në katër modele, me nivel më të vogël dhe ekran 120 Hz. iPhone 13 mund të vjen në treg me një bateri më të madhe, për kënaqësinë e konsumatorëve.

Konsumi i çokollatës zvicerane bie në nivelet më të ulëta në 40 vjet

Për herë të parë që nga viti 1982, konsumi mesatar vjetor i çokollatës në Zvicër ka rënë nën 10 kg për person. Mesatarisht, një banor zviceran grumbulloi 9,9 kg çokollatë në vitin 202

Info Tjera