Ekonomi http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/09/goplujs-780x439-1.png

GO+ nis lojën e madhe shpërblyeseGO+, pija energjike me shijen më të veçantë në treg ka lansuar lojën më të madhe shpërblyese “Mushu Energji” .

Loja “MUSHU ENERGJI” do të zhvillohet në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës dhe çdo konsumator mund të bëhet pjesë e lojës duke ndjekur hapat e më poshtëm.

Ferizajlike, Gilangjike, Mitrovicalike, Llapjon, Pejon, Prizrenali, Prishtinali – Mushu Energji me GO+ dhe gjuju n’gjah për të fituar.

GO+ ka hyrë në treg për të ofruar shijen dhe përvojën më unike për gjithë konsumatorët e saj.

Produkti tashmë është prezent në treg në gjithë Kosovën, në qindra pika të shitjes me pakicë dhe shumicë, ndërsa ambiciet e kompanisë janë që së shpejti të fillojnë me eksport në rajon dhe shtetet e ndryshme evropiane.

Për më shumë detaje rreth garës, ndiqni faqet zyrtare të GO+.

Në Instagram: GoPlusDrink

Në Facebook: Go+

Linku i lojës: www.lojagoplus.com

Të fundit

BQK dhe AKK paraqesin masat e ndërmarra për zhvillimin e industrisë së sigurimeve

Zëvendësguvernatori i BQK-së për Mbikëqyrje Financiare, Sokol Havolli dhe kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi prezantuan para mediave masat e ndërmarra lidhur me m

Ndryshon Google Maps

Google Maps tashmë është një aplikacion i domosdoshëm celular për shumë udhëtarë, duke ofruar një dhuratë të pasur të dhënash që ndihmon të lundroj nëpër qytete dhe fshatra. Google M

Kosovarët, turistët më besnik të Shqipërisë

Masat kufizuese kundër koronavirusit e kanë futur në kolaps të plotë sektorin e turizmit. Sipas të dhënave të INSTAT në muajin gusht hyrjet e shtetasve shqiptarë dhe të huaj kanë shënuar

“Forbes” artikull për Kosovën: Vizitojeni, Rita Ora vjen prej andej

Revista e famshme ‘Forbes’ së fundmi ka publikuar një artikull për disa vende të botës që mund të vizitohen lehtësisht në kohë pandemie. Hapësirë të veçantë u është dhënë këtyr

Deficiti tregtar i Kosovës bie për 18 për qind

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin gusht 2020. Të dhënat nga Tregtia e Jashtme e Mallrave në Kosovë tregojn

Samsung prezanton telefonin e ri

Telefonët Fan Edition nga Samsung janë dizajnuar për eliminuar hendekun mes rangut të lartë Galaxy S dhe Note dhe atij të mesëm Galaxy A. Ndryshe nga dy modelet e fundit të smartfonëve prezan

Info Tjera