Ekonomi http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/07/FB_IMG_1594026913686.jpg

KEDS po vazhdon investimet në rrjetin energjetik të PrishtinësKEDS-i po vazhdon punimet investive në shumë lokacione të kryeqytetit.

Me një investim prej mbi 16 milionë euro, Prishtina do të ketë rrymën e vendosur nën dhe.

Me implementimin e këtyre projekteve, infrastruktura energjetike do t’i përgjigjet çdo kërkese dhe nevoje për 30 vitet e ardhshme.

Mega projekti milionësh i KEDS-it do të jetë investim në rrjetin nëntokësor, kështu duke dyfishuar kapacitetet e rrjetit të shpërndarjes që si rezultat do të ndikojë në kualitetin e energjisë elektrike që konsumatorët do të marrin dhe përfundimisht në pamjen e kryeqytetit.

Të fundit

Nivel rekord i depozitave

Banka Qendrore e Kosovës ka njoftuar për nivelin rekord të depozitave që kanë arritur në 4 miliardë euro dhe rimëkëmbje e plotë e kreditimit të sektorit bankar. Sipas të dhënave të fundi

Microsoft risjell lojën me të cilën mund të vizitoni botën pa shpenzime

Microsoft do të lëshojë edicionin e fundit të softwerit të tij të famshëm ‘Flight Simulator’ për kompjuterët personal këtë muaj me grafikë që do të na mundësojnë të shohim botën

Si po mashtrohen konsumatorët me sasinë e produktit

Pas marrjes së mostrave, sasitë e dy llojeve të djathit, të prodhuar në Maqedoninë Veriore rezultuan jo të sakta.  Dy lloj të djathit kanë rezultuar me sasi jo të saktë. Mostrat janë marr

“E dua shqip”, nisma më e re për promovimin e produkteve shqiptare

“E dua shqip” është nisma më e re e Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA) në mbështetje të bizneseve shqiptare dhe produkteve ‘Made in Albania’. AIDA, njofton se, ç

Chrome ju mundëson blerjet online

Së shpejti Google do të prezantojë verifikimin biometrik në Chrome në pajisjet Android në përpjekje për ti bërë më të lehtë blerjet përmes shfletuesit. Përdoruesit ende duhet të vendos

Kërkohet ulja e normave të interesit

Oda e Afarizmit të Kosovës ripërsërit për të disatën herë kërkesën për uljen e normës së interesit kështu duke i dërguar shkresë Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi

Info Tjera