Ekonomi http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/02/paga-atm-780x439-1.jpg

Ministria e Financave: Ata që nuk kanë përfituar nga subvencioni i pagës mund të parashtrojnë ankesë deri më 16 marsMinistria e Financave njofton se të gjithë ata tatimpagues që nuk kanë përfituar nga subvencionimi i pagave në kuadër të Pakos së Rimëkëmbjes mund të parashtrojnë ankesë.

Sipas MF-së, ankesa mund të bëhet e duke filluar nga sot e që vazhdon deri më 16 mars, për tatimpaguesit të cilët vlerësojnë se i plotësojnë kriteret dhe nuk kanë përfituar nga ky subvencionim.

Në vijim të njoftimit të Komisionit të Ankesave, të publikuar në uebfaqen e Ministrisë së Financave, të datës 26.01.2021, Komisioni i Ankesave njofton tatimpaguesit se Vendimi 03/59 i Qeverisë së Kosovës, me ndarje buxhetore prej 6.5 milionë, si vazhdimësi e Vendimit 10/33 me ndarje buxhetore prej 60 milionë euro është ekzekutuar. Tatimpaguesit të cilët vlerësojnë se i plotësojnë kriteret dhe nuk kanë përfituar subvencionim, mund të parashtrojnë ankesë në postën elektronike [email protected], duke filluar nga sot deri me datën 16.03.2021. Ankesa duhet të përmbajë numrin unik identifikues të tatimpaguesit apo në rast se tatimpaguesi nuk posedon numrin unik identifikues, duhet të përmbajë numrin fiskal”, thuhet në njoftim, përcjell Telegrafi.

MF-ja thotë se, vetëm ankesat e parashtruara nga data 01.02.2021 e tutje do të shqyrtohen.

“Në kuptim të njoftimit të Komisionit të Ankesave të datës 26.01.2021, vetëm ankesat e dorëzuara nga sot e tutje do të merren në shqyrtim. Po ashtu, vetëm ankesat lidhur me subvencionimin e linjës së pagave në kuadër të Pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike, të parashtruara nga data 01.02.2021 e tutje do të shqyrtohen, në përputhje me mandatin e Komisionit të Ankesave”, përfundon njoftimi.

Të fundit

Konsumi i çokollatës zvicerane bie në nivelet më të ulëta në 40 vjet

Për herë të parë që nga viti 1982, konsumi mesatar vjetor i çokollatës në Zvicër ka rënë nën 10 kg për person. Mesatarisht, një banor zviceran grumbulloi 9,9 kg çokollatë në vitin 202

Bill Gates tregon arsyen pse përdor një telefon Android para iPhone

Bill Gates zbuloi se ai ende preferon të përdorë një telefon Android para atij iPhone. Gjatë një interviste të fundit në aplikacionin “Clubhouse”, ai shpjegoi se prodhuesit e Android janë

Pas Ministrisë së Financave, dyshohet për sulm kibernetik edhe në Telekom

Pas sulmit kibernetik në Ministrinë e Financave, është raportuar se ka pasur sulm kibernetik edhe në Telekomin e Kosovës. Kjo u bë e ditur nga policia. “Sot është raportuar për sulme kibe

Versioni i fundit i Telegram ju shtyn të ikni nga WhatsApp

Telegram ka qenë një prej aplikacioneve të para që ka lejuar fshirjen manuale të mesazheve që shkëmbeni në platformë në të dy anët e komunikimit. Megjithatë me përditësimin e fundit Tel

Komisioni autorizon hetimin e masës së ndihmës shtetërore

Komisioni i Ndihmës Shtetërore (KNSH) në takimin e dytë të rregullt për vitin 2021, të datës 26.02.21, ka autorizuar hetimin e masës së ndihmës – Lehtësim i qasjes në financim për

Twitter planifikon lejimin e disa postimeve me pagesë

Rrjeti social Twitter njoftoi se do t’iu mundësojë përdoruesve t’i bëjnë me pagesë postimet me përmbajtje ekskluzive. Veçoria e re do të quhet Super Followers, apo Super Ndjekës. Për t

Info Tjera