Tech http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/09/apple-ios-14-iphone-ipad-compatible.jpg

Apple sjellë versionin iOS 14Apple pritet që gjatë ditës së sotme të lëshoj versionin e ri iOS 14.

Programi pritet të jetë i disponueshëm nga iPhone 6s dhe në më lart.

Përditësimi i ri do të sjell një listë të madhe përmirësimesh, mes të cilave janë ëidget-et e ekranit bazë dhe Biblioteka e Aplikacioneve, e cila është sirtari i aplikacioneve të iOS-it.

Përmirësime të tjera kryesore përfshijnë një ndërfaqe të re kompakte për Siri dhe thirrjet hyrëse (e cila deri më tani zinte të gjithë ekranin), si dhe modalitetin fotografi në fotografi, e cila ju lejon të shikoni video ndërsa bëni gjëra të tjera.

Së bashku me iOS 14, Apple do të lëshojë edhe versionet përfundimtare të iPadOS 14, watchOS 7 dhe tvOS 14.

Të fundit

4K po zëvendësohet me 8K

Pavarësisht se televizorët 4K janë ende në fillesat e tyre, kjo nuk e ka ndalur progresin e 8K-së. Gjithsesi, nuk bëhet fjalë për një kohë të shkurtër, dhe ka ende shumë pengesa teknike p

Eksplodon SpaceX në testim

Raketa SpaceX që një ditë do ta çojë njerëz në Mars eksplodon gjatë testit të planifikuar. Një raketë SpaceX ka shpërthyer në Teksas si pjesë e një prove presioni të kryer nga firma am

Zbulohet data kur do të prezantohet iPhone 12

Ngjarja e Apple iPhone 12 është vendosur të mbahet në muajin e ardhshëm dhe do të zbulohen katër modele të ndryshme.  iPhone 12 pritet të prezantohet më 13 tetor, para-porositë do të

Ndryshon Google Maps

Google Maps tashmë është një aplikacion i domosdoshëm celular për shumë udhëtarë, duke ofruar një dhuratë të pasur të dhënash që ndihmon të lundroj nëpër qytete dhe fshatra. Google M

Samsung prezanton telefonin e ri

Telefonët Fan Edition nga Samsung janë dizajnuar për eliminuar hendekun mes rangut të lartë Galaxy S dhe Note dhe atij të mesëm Galaxy A. Ndryshe nga dy modelet e fundit të smartfonëve prezan

Facebook paralajmëron mbylljen në Evropë

Facebook thotë se mund të ndalojë përdorimin e aplikacionit Facebook dhe Instagam në Evropë falë rregullave të reja të privatësisë, të cilat ndikojnë mënyrën sesi rrjeti social transfer

Info Tjera