Tech http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/10/instagram-logo-796x398-1.png

Instagram do të fshehë komentet fyeseInstagram do të fshehë komentet fyese automatikisht si pjesë e një tentative për të adresuar ngacmimin online.

Kompania tha se komentet që cilat do të fshihen, do të jenë të ngjashme në përmbajtje me ato që janë raportuar nga përdoruesit në të kaluarën.

Përdoruesit mund të vazhdojnë t’i shohin këto komente duke klikuar “View Hidden Comments”.

Për këtë funksion, Instagram do të përdorë inteligjencën artificiale për të identifikuar gjuhë ngacmuese dhe fyese në komente.

Aktualisht përdoruesit kanë opsionin për të fshehur manualisht çdo gjë që rrjeti social e konsideron fyese.

Edhe rrjeti social Twitter ka realizuar testime të ngjashme.

Përdoruesit e Instagram do të paralajmërohen përpara se të publikojnë komente fyese, duke i vënë përballë situatave ku komentet fshihen e deri te bllokimi e llogarisë.

Kështu sipas rrjetit social njerëzit kanë mundësi të ndalojnë dhe reflektojnë përpara se të postojnë.

Të fundit

Tinder lëshon aplikacionin me video

Tinder ka lansuar opsionin e ri “Face to Face”, përmes së cilit mund të bisedoni me kamerë. Që prej sot, njerëzit do mund të kenë “takime” përmes videos, pasi që rrethanat tani janë

Samsung Galaxy S21 – telefon me performancë më të mirë

Nëse thashethemet duhet të besohen, Samsung Galaxy S21 (i njohur edhe si Galaxy S30) mund të jetë me ne që në Janar, kështu që mbase nuk është për t’u habitur që rrjedhjet vazhdojnë të

Instagram u mundëson krijuesve një mënyrë të re për të bërë para

Krijuesit e Instagram tani kanë më shumë mënyra për të bërë para. Përmes platformës tani influencerët mund të shesin simbole gjatë transmetimeve live, një testim i cili po zgjerohet edhe

iPhone 12 pritet ti zhgënjej blerësit me këtë problem

Të gjithë të pasionuarit e modelit të ri të Apple, iPhone12 nuk do të jenë të kënaqur me një informacion që këtyre ditëve është zbuluar. Ky model nuk pritet të ofroj lidhjen e dy SIM k

Nokia do të vendos rrjetin 4G në hënë

Derisa NASA dëshiron të kthehet në hënë deri në vitin 2024 përmes misionit Artemis, ajo dëshiron që Nokia të krijojë një rrjet komunikimi 4G për komunikim të besueshëm dhe efikas. Për

Samsung sjellë një model të ri të serisë 20

Galaxy S20 Fan Edition i Samsung, ose FE, tani është në dispozicion për t’u blerë në Indi për afërsisht 680 dollarë. Telefoni u zbulua për herë të parë në ngjarjen e Samsung “Unpacke

Info Tjera