Tech http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/11/photo_rakuten_viber_expands_into_fintech_on_its_10-year_anniversary_by_launching_payments_in_chat_bots.jpg

Në 10 vjetorin e themelimit, Viber sjell opsionin e pagesave në aplikacionViber po feston 10 vjetorin e lindjes dhe themelimit të kompanisë dhe për ta festuar këtë datë të rëndësishme ka paralajmëruar një risi të shkëlqyeshme – funksionin e pagesave nëpërmjet chatbots.

Përdoruesit që duan ta përdorin platformën e Viber për të paguar për mallra dhe shërbime, përmes Google Pay dhe zgjidhjeve të tjera të disponueshme do të kenë mundësi ta bëjnë atë përmes kuletës digjitale të cilën e kanë në pajisjen e tyre.

Nëse banka e përdoruesve të Viber e mbështet këtë funksion, ata duhet të shtojnë numrin e kartës së tyre të kreditit ose debitit në Google Pay. Pas kësaj, opsioni i pagesës bëhet i disponueshëm përmes chatbots dhe bisedave të krijuara në aplikacion.

Të gjitha të dhënat thuhet se mbesin konfidenciale, sidomos ato të cilat përdoren gjatë pagesës, do të jenë të koduara dhe të paarritshme për chatbots, vetë Viber ose ndonjë pale të tretë.

Të fundit

Cilat lojëra do ti sjellë Sony?

Kompania e madhe “Sony”, ka zbuluar se kur do t’i zbulojë më të rejat e playstation-it. Kohët e fundit u konfirmua se loja Returnal do ta dalë në treg gjatë muajit mars, kurse Forbidden W

Apple teston një model me ekran që paloset

Apple e ka ndryshuar pamjen e iPhone disa herë që nga debutimi i modelit të parë duke rritur trashësinë, madhësinë e ekraneve madje edhe ngjyrat. Ka pasur edhe momente kur Apple ka ndryshuar k

Apple teston një model me ekran që paloset

Apple e ka ndryshuar pamjen e iPhone disa herë që nga debutimi i modelit të parë duke rritur trashësinë, madhësinë e ekraneve madje edhe ngjyrat. Ka pasur edhe momente kur Apple ka ndryshuar k

Rikthehet sërish aplikacioni i ri i mesazheve që po sfidon WhatsApp

Platforma e mesazheve “Signal” thotë se ka zgjidhur problemet teknike të cilat kanë penguar shërbimin e saj gjatë ditëve të fundit, pasi panë një shtim të përdoruesve të rinj. Të Prem

Pse duhet të ndaloni së përdoruri Messenger-in e Facebook-ut?

Nëse jeni një nga 1.3 miliardë përdoruesit e këtij aplikacioni, paralajmëron media e Amerikës së Veriut, një problem i ri dhe serioz mund t’ju bindë ta braktisni atë. “Të gjithë e dim

Gabimisht hodhi në mbeturina hard-diskun që ruante bitcoin në vlerë prej 280 milionë dollarëve

Një britanik i cili rastësisht ka hedhur hard diskun brenda të cilit kishte bitcoin, sërish i ka bërë thirrje autoriteteve lokale që ta lejojnë ta kërkojë në lokacionin e një deponie. Jame

Info Tjera