Tech http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/09/youtube-dollars.jpg

Shkupjani tregon shumat e majme që fiton nga YouTubeAlaudin Mustafa është nga Shkupi dhe për disa muaj është shumë aktiv në rrjetet sociale me vllogat dhe me pranks në YouTube.

Ai ka thënë se fiton dy-tre rroga mujore të Maqedonisë dhe se është punë që i është përkushtuar seriozisht.

“Njerëzit duhet ta shohin punën në YouTube si punë serioze dhe të njejtën duhet ta zhvillojnë që të kenë të ardhura. Në fund ata mund t’i paraqesin fitimet dhe të marrin pension nga shteti për punën e tyre”, thotë ai.

Alaudini është duke zhvilluar kanalin e tij dhe si qëllim për të ardhmen e ka që të bëje si rrjet social ku do t’i promovojë talentët e rinj në platformat e tij.

Alaudini tregon se u bë YouTuber pas lëndimit të marrë si basketbollist profesional në Turqi dhe karriera e tij duhej që të ndalojë.

Mustafa gjithashtu thotë se të gjithë mund të provojnë fatin në YouTube, duke bërë atë që dinë më mirë “një grimere mund të nxjerr video duke bërë grim, një basketbollist mund të promovohet vetë duke bërë lëvizjet e tij” thotë mes tjerash Mustafa.

Ai konkurrencën e sheh si shtytje dhe mësim. Shpesh duhet që të mendojë se ka konkurrencë që të motivohet.

Ai ju bën apel të rinjëve që të ndjekin ëndrrën.

Të fundit

E pabesueshme sasia e energjisë elektrike që nevojitet për të prodhuar Bitcoin

Nxjerrja e Bitcoin në të gjithë botën konsumon një sasi të energjisë elektrike të barabartë me nevojat e të gjithë Argjentinës. Të dhënat u komunikuan disa ditë më parë nga një ekip

15 telefonat me jetëgjatësinë më të mirë të baterisë

Ueb faqja e njohur për teknologji Tom’s Guide ka publikuar një listë të telefonave me jetëgjatësinë më të mirë të baterisë. Jetëgjatësia e baterisë është gjithnjë në fokusin e shu

Njihuni me telefonët e fundit që do ti sjellë Xiaomi

Xiaomi ka zbuluar zyrtarisht specifikimet e pajisjeve Redmi Note 10, të cilat i ka dizajnuar të jenë ndër smartphonet më të përparuar të këtij viti. Ndër modelet më të spikatura të këtyr

Instagram publikon një risi interesante

Ky është një funksion i quajtur “Dhoma të Drejtpërdrejta” dhe lejon deri në katër pjesëmarrës në një “thirrje video të drejtpërdrejtë”, në vend të dy paraardhësve. Sipas rapor

Detaje të reja për iPhone 13

Linja e re e Apple duhet të mbërrijë në katër modele, me nivel më të vogël dhe ekran 120 Hz. iPhone 13 mund të vjen në treg me një bateri më të madhe, për kënaqësinë e konsumatorëve.

Bill Gates tregon arsyen pse përdor një telefon Android para iPhone

Bill Gates zbuloi se ai ende preferon të përdorë një telefon Android para atij iPhone. Gjatë një interviste të fundit në aplikacionin “Clubhouse”, ai shpjegoi se prodhuesit e Android janë

Info Tjera