Tech http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/10/TINDER.jpg

Tinder lëshon aplikacionin me videoTinder ka lansuar opsionin e ri “Face to Face”, përmes së cilit mund të bisedoni me kamerë.

Që prej sot, njerëzit do mund të kenë “takime” përmes videos, pasi që rrethanat tani janë paksa të vështira për të takuar persona të ri.

Për të ju shmangur profileve të rrejshme, tani përdoruesit mund të bisedojnë përmes videos.

Tinder ka caktuar disa rregulla, të cilat nëse shkelen llogaria juaj do të mbyllet.

Këto rregulla përfshijnë:

Nuk lejohet përmbajtja seksuale.

Nuk lejohen ngacmimet, ofendimet, dhuna ose akte të tjera ilegale.

Nuk lejohen personat nën moshën 18 vjeçare në video.

Të fundit

Snapchat ju ofron mundësinë të fitoni para

Snapchat thotë se në Spotlight do të shfaqen përmbajtje nga llogari private dhe personale si dhe yjet më të mëdhenj. Fitimet gjenerohen nga video të cilat duhet të aplikojnë për skemën dhe

YouTube me rregulla të reja për të gjithë ata që fitojnë para

YouTube ka rregulla të reja, të cilat krijuesit e përmbajtjes nuk ka gjasa t’i pëlqejnë. Gjegjësisht, kur një reklamë shfaqet në këtë platformë, ata në videon e të cilave janë reklama

Twitter sjellë ndryshime të reja

Twitter dëshiron të jetë më tepër sesa thjeshtë blloqe tekstesh prej 280 karakteresh. Ditën e martë rrjeti social prezantoi cicërimat që fshihen vetvetiu dhe paralajmëroi ardhjen e veçoriv

Google lidhet me bankat

Google ka njoftuar se po i jep sistemit të saj të pagesave mobile Google Pay një pamje të re dhe gjithashtu disa veçori më shumë. Google Play i ri për iOS dhe Android është tani në dispozic

Dhjetë fjalëkalimet më të zakonshme për vitin 2020: A është i juaji mes tyre?

Nordpass analizoi më shumë se 275 milionë fjalëkalime që ishin të ekspozuar ndaj publikut pas sulmeve të hakerëve. Nga kjo, ata bënë një listë me 10 nga ato më të zakonshmet, kështu që

Sateliti i parë në botë që do të pastrojë hapësirën

Mbretëria e Bashkuar do të ndihmojë në ndërtimin e një pjese të satelitit të parë në botë të projektuar ekskluzivisht për të hequr një pjesë të hedhurinave hapësinore duke e tërhequ

Info Tjera