Tech http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/12/zoom-1024x685-1.jpg

Zoom do të sjellë programe të rejaPlatforma e video konferencave Zoom ka pasur një vit të madh me vlerën e aksioneve që u rrit me 500% për shkak të punës nga shtëpia nga pandemia e Covid-19.

Por kompania tani po shikon të zgjerojë aktivitetin e saj përtej video konferencave dhe shërbimi i e-mail-it dhe kalendarit janë objektivi kryesor i Zoom sipas një raporti të The Information.

Kompania është duke punuar me një produkt e-mail që raporti thotë se do të nisë testimet me përdoruesit e parë vitin e ardhshëm.

Aplikacioni i kalendarit duket larg dhe nuk dihet nëse zhvillimi i tij ka nisur.

Të dy idetë janë mundësi e artë eksplorimi nga zoom sidomos nëse kompanitë do të fillojnë rikthimin e punonjësve nëpër zyra me vaksinën e Covid-19 që po përhapet në mbarë botën.

Shumica e konkurrentëve të Zoom i frojnë këto shërbime siç është suita Office 365 e Microsoft apo Workspace e Google.

Të dy kanë shërbime si e-mail, kalendar krahas produktit të video konferencave.

Të fundit

Detaje të reja për iPhone 13

Linja e re e Apple duhet të mbërrijë në katër modele, me nivel më të vogël dhe ekran 120 Hz. iPhone 13 mund të vjen në treg me një bateri më të madhe, për kënaqësinë e konsumatorëve.

Bill Gates tregon arsyen pse përdor një telefon Android para iPhone

Bill Gates zbuloi se ai ende preferon të përdorë një telefon Android para atij iPhone. Gjatë një interviste të fundit në aplikacionin “Clubhouse”, ai shpjegoi se prodhuesit e Android janë

Versioni i fundit i Telegram ju shtyn të ikni nga WhatsApp

Telegram ka qenë një prej aplikacioneve të para që ka lejuar fshirjen manuale të mesazheve që shkëmbeni në platformë në të dy anët e komunikimit. Megjithatë me përditësimin e fundit Tel

Twitter planifikon lejimin e disa postimeve me pagesë

Rrjeti social Twitter njoftoi se do t’iu mundësojë përdoruesve t’i bëjnë me pagesë postimet me përmbajtje ekskluzive. Veçoria e re do të quhet Super Followers, apo Super Ndjekës. Për t

Elon Musk nis misionin e tij për të kolonizuar “planetin e kuq”

Elon Musk ka zbuluar se një raketë SpaceX e krijuar për të çuar njerëzit në Mars mund të uudhëtojë në qiell në ditët në vijim. Në status të Dielën, miliarderi tha se prototipi i fundi

Google Maps me risi

Pas një pritjeje të gjatë Google Maps do të marrë opsionin e shumë kërkuar në Android, Dark Mode. Kompania ditën e sotme lajmëroi se ky opsion që është në testim që prej Shtatorit 2020

Info Tjera