Të fundit

Valdet Gjinovci: Ushqimi i sigurtë, kontrabanda ende pikë e zezë

27/12/2015

Gjatë festave të fundvitit, qytetarët blejnë dhe konsumojnë më së shumti ushqime. Kjo padyshim se e rrit rrezikun për kualitetin e tyre, sigurinë, por edhe

Haldun Firat Kokturk: Kosovarët të lindur për udhëtime, liberalizimi sjellë më shumë avio-kompani me çmime të lira

09/12/2015

Nuk ka shumë vjet që Aeroporti i Ndërkombëtar i Prishtinës, “Adem Jashari” ka nisur të operojë me kushte të reja dhe më sistem tërësi

Memli Krasniqi: Bujqit që kanë kontratë me shtetin, u duhen ulur kamatat e kredive

06/09/2015

Rritja e madhe e numrit të bujqve që kanë konkurruar për përfitim të granteve dhe subvencioneve, mungesa e stafit në Agjencinë e Pagesa, masat për parandal

Lulzim Rafuna: Blerjet online deri në 130 euro

05/08/2015

Deri në tremujorin e fundit të këtij viti, blerësit e shumtë të mallrave të ndryshme nga interneti do të kenë mundësinë të blejnë mbi 4

Lutfi Zharku: Ska logjikë që 99% e automjeteve të dalin OK nga kontrollet teknike!

12/07/2015

Dallaveret në dhënien e testit për patentë shofer kanë qenë arsyet e ndryshimit të strukturës së ekzaminerëve të Ministrisë së Infrastr

Info Tjera

Titujt e kaluar