Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/04/auto_unnamed_11617460714.jpg

​Kjo shenjë e Zodiakut është shpirti i njeriut!Do të doja t’i ndihmoja të gjithë.

Ata do të jepnin gjithçka për miqtë, veçanërisht për ata që i duan.

Në atë besnikëri të verbër ndaj njerëzve të tjerë, ata shpesh përjetojnë zhgënjime, por nuk bëhen më të zgjuar për shkak të kësaj.

Përveç kësaj, ato janë gjithmonë për kompromis dhe mirëkuptim.

Nevoja e pabesueshme për shoqëri i bën ata të lumtur të shihen kudo.

Kënaqësia dhe zgjuarsia e tyre, dëshira për argëtim e të gjitha llojeve – është e njohur mirë.

Për ta, paratë nuk janë një qëllim, por vetëm një mjet për t’i ndihmuar ata të kalojnë një kohë më të mirë.

Kjo i bën ata shpesh të mbeten pa para, por ata shpejt i rikrijojnë ato.

Ky është UJORI.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera