Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/08/skin.jpg

Katër shenjat e zodiakut që bëhen gjithnjë e më tërheqëse me kalimin e moshësMe kalimin e moshës, ata mësojnë të theksojnë pikat e tyre të brendshme nga jashtë, dhe për shkak të kësaj bëhen gjithnjë e më të bukur me moshën.

Më poshtë ua sjellim katër shenjat e zodiakut për të cilat mosha është thjesht numër:

Binjakët
Binjakët janë të përmbajtur dhe të distancuar në ditët e tyre më të reja.

Sidoqoftë, padurimi i tyre zvogëlohet me moshën.

Ata po bëhen gjithnjë e më të sigurt, gjë që i bën ata më tërheqës.

Binjakëve u pëlqen të udhëtojnë, kështu që në udhëtimet e tyre të shumta ata mbledhin përvoja dhe mençuri dhe rrezatojnë gëzimin e jetës.

Kjo mund të shihet në pjesën e jashtme të tyre.

Virgjëresha
Virgjëresha është pothuajse e padukshme si adoleshente.

Ajo është e tërhequr dhe e kujdesshme, ndaj nuk dëshiron të imponohet.

Duke vepruar kështu, ai neglizhon nevojat e tij dhe veten e tij.

Specifika e tij e vërtetë dhe karakteri i fortë shfaqen vetëm në vitet e mëvonshme.

Me përvojën e akumuluar të jetës, ajo mëson se inteligjenca e saj është jashtëzakonisht tërheqëse, prandaj i pëlqen të luajë me të.

Kjo shenjë bëhet tepër tërheqëse me moshën, shkruan KP.

Dashi
Dashit i pëlqen aventurat dhe është tejet i sigurt.

Pa dyshim, kjo shenjë e egër qetësohet pak me moshën, por kjo nuk ka efekt negativ në personalitetin e tij të madh.

Rrezatimi i tyre vetëm atëherë bëhet i dukshëm, dhe bukuria e tyre e brendshme shihet edhe nga jashtë.

Kjo i bën ata veçanërisht tërheqës.

Sa më shumë plaken, aq më të hapur dhe të sinqertë janë, por askush nuk mund t’i dëmtojë më.

Luani
Luanët më së shumti tërheqin me pamje dhe shkëlqejnë.

Nuk ka rëndësi nëse bëhet fjalë për bukuri të brendshme apo të jashtme: ata nuk pushojnë kurrë së punuari me veten.

Në moshë të shtyrë, ata nuk pushojnë, dhe kjo është e qartë: me kalimin e moshës, personaliteti i tyre bëhet edhe më i fortë.

Për shkak se ata merren shumë intensivisht me pamjen e tyre, ata shpesh veprojnë sikur nuk po plaken.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera