Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/01/meditimi.jpg

3 shenja më bujare të horoskopitEkzistojnë disa njerëz me zemër të madhe, të cilët bëjnë gjithçka për të tjerët.

Ata janë shumë bujar dhe ndodhen gjithmonë aty për t’i ndihmuar dhe mbështetur të tjerët në mënyrë të pakushtëzuar.

Këto cilësi që ata kanë, varet shumë dhe nga shenja e zodiakut.

Peshqit
Ata që i përkasin kësaj shenje njihen si persona me zemër të madhe, aq sa nuk bëjnë dallime mes miqve të ngushtë apo individëve të panjohur.

Ata janë gjithmonë të gatshëm t’ju vijnë në ndihmë të gjithëve nëse ekziston një mënyrë.

Motivimi për të bërë vepra të mira bën që Peshqit të ndihmojnë edhe ata që nuk e meritojnë.

Një person i kësaj shenje e bën këtë pasi beson se të gjithë janë të mirë.

Zemra fisnike është karakteristika që i veçon ata nga shenjat e tjera të zodiakut.

Gaforrja
Njerëzit e lindur nën këtë shenjë të zodiakut nuk mund t’ja falin vetes nëse ata nuk arrijnë ta ndihmojnë dikë.

Ata janë shumë të fiksuar për mirëqenien e të afërmve të tyre, për të cilët janë gjithmonë të gatshëm të sakrifikojnë çdo gjë.

Dhe nëse miqtë dhe familja e tyre nuk kanë nevojë për ndihmë, ata me kënaqësi kërkojnë të ndihmojnë edhe njerëz që nuk i njohin.

Ujori
Në ndryshim nga Gaforrja, Ujori preferon të dhurojë për organizatat pasi ata besojnë se ndihma që do të japin duhet të shkojë në mënyrë të barabartë tek ata që kanë nevojë.

Ujori është pak indiferent ndaj njerëzve përreth tij, ai do të dëshironte të ndryshojë rrënjësisht shoqërinë dhe t’i bëjë institucionet që të kujdesen për të varfërit, të moshuarit dhe të sëmurët.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera