Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/04/sex-love-life-2015-12-couple-gazing-eyes-romantic-main.jpg

7 gjëra që burrat i bëjnë vetëm për atë që e duan vërtetNe nuk veprojmë në të njëjtën mënyrë me një mik apo me atë që ka zënë gjithë hapësirën në jetën tonë.

Në të njëjtën mënyrë, ne mund të mbështesim shumë më tepër se kushdo gjysmën tonë tjetër.

Disa burra mund të duken shumë të këqij, thjesht sepse nuk ju marrin në konsideratë.

Sidoqoftë, nëse do ishin të dashuruar, do vepronin shumë ndryshe.

Kështu që këtu janë 7 gjërat që burrat i bëjnë vetëm për atë që e duan vërtet.

1. Ai pranon ritmin tuaj të jetës
Kur një burrë e do një grua (dhe padyshim anasjelltas), ai është i gatshëm të pranojë ritmin e saj të jetës, madje edhe t’i përshtatet asaj.

Më lejo të shpjegohem. Shpesh, kur vendosim të jetojmë së bashku, ne shpesh shohim një përmbysje të ritmit tonë të jetës.

Për shembull, gruas i pëlqen të shkojë në shtrat herët, ndërsa burri mund të qëndrojë zgjuar deri në orën 3 të mëngjesit.

Epo, një burrë me të vërtetë i dashuruar, do të përpiqet të flejë me atë që do në mënyrë që të përshtatet me ritmin e saj.

2. Ai përpiqet të shihet nga miqtë dhe familja juaj
Një burrë i dashuruar dëshiron të shihet nga miqtë dhe familja juaj.

Dhe po, shikimi i njerëzve që doni është shumë i rëndësishëm për të sepse ai e di që mendimi i të dashurve tuaj ka rëndësi.

Kështu që ai sillet gjithmonë në mënyrë perfekte. Para familjes suaj, ai është i sjellshëm, me humor, i dobishëm.

Para miqve tuaj, ai përpiqet të pranohet plotësisht në grup, të marrë pjesë në aktivitetet ose mbrëmjet që ju bëni me ta…

Shkurtimisht, ai dëshiron të tregojë se është atje, i pranishëm për ju.

3. Ai është i gatshëm të bëjë shumë sakrifica për lumturinë tuaj
Sakrifica, kompromise, një burrë (dhe një grua) bën pak ose shumë pak kur bëhet fjalë për të tjerët.

Por për të zgjedhurin e zemrës, një njeri do të jetë krejtësisht i gatshëm ta bëjë atë!.

Mund të jenë sakrifica të vogla dhe të mëdha.

4. Ai lufton për çiftin
Nëse ai duhet të bëjë një përpjekje, ai do ta bëjë atë.

Ai dëshiron t’ju bëjë të lumtur dhe është i gatshëm të bëjë shumë gjëra për t’ju bërë të buzëqeshni.

Ai do të jetë i gatshëm të lërë Playstation-in e tij, për të kaluar më shumë kohë me ju.

Kjo nuk do të thotë se ai i harron dëshirat dhe nevojat e tij përkundrazi!

Ashtu si ju, ai përpiqet të gjejë një ekuilibër në mënyrë që të gjithë të jenë të lumtur. Dhe sidomos ju!

5. Ai kujdeset për të dashurit tuaj
Nëse një nga të dashurit tuaj nuk është mirë, ai do të preket jashtëzakonisht dhe do t’ju mbështesë gjatë kësaj periudhe të dhimbshme.

Ai e konsideron familjen tuaj, si familjen e tij të dytë.

Gjithashtu, duke ju parë të trishtuar për shkak të një prej të dashurve tuaj e prek atë jashtëzakonisht dhe ai do t’ju mbështesë në maksimum.

Ju e dini që mund të mbështeteni tek ai. Dhe, për më tepër, edhe familja juaj mund të mbështetet tek ai!.

6. Ai ju dëgjon me vëmendje
Një burrë që nuk kujdeset për ty, do të të dëgjojë me një vesh.

Por një burrë që është me të vërtetë i dashuruar do t’ju dëgjojë me vëmendje, nuk do të harrojë asgjë nga fjalët tuaja.

Ai do të dëgjojë gjendjet tuaja shpirtërore edhe nëse është e qindta herë që i tregoni për to.

Ai e di që ju duhet të flisni dhe e pranon atë në mënyrë të përsosur: nëse ndiheni mirë, atëherë kjo e bën atë të lumtur.

7. Ai është krenar për të gjitha arritjet tuaja
Një burrë që ju do vërtetë do të jetë krenar për arritjet e tua. Ai madje do t’i jetojë ato me ju!.

Ai do të jetë i lumtur kur merrni një ngritje në detyrë ose kur arrini të bëni maratonën.

Krenaria e tij është e pakalueshme: ai është krenar për gjithçka që ju bëni dhe ju mbështet edhe në projektet tuaja më të vështira!

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera