Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/10/how-to-show-love-740x416.jpeg.jpg

Çfarë femre duan burrat?Duket se gjëja e parë që tërheq burrat është trupi femëror.

Sidoqoftë, të qenit i interesuar për një grua nuk do të thotë gjithmonë që të duash një marrëdhënie me të.

Kjo për shkak se burrat përpiqen të angazhohen me gratë, të cilat demonstrojnë këto cilësi:

1. Ato kanë personalitet
Burrat duhet të dinë se mund të mbështeten në gratë e tyre për të realizuar ëndrrat, si dhe në momentet e tyre të vështirësisë, kështu që një grua e vendosur dhe e pavarur i tërheq ata më shumë.

2. Ato janë të ëmbla
Në të vërtetë, burrat nuk kërkojnë dashuri vetëm për veten e tyre.

Ata duan të sigurohen që fëmijët do të jenë në duar të sigurta kur ata vetë të jenë larg, edhe pse shumë prej tyre kanë vështirësi të tregojnë dashuri.

3. Ato dinë të vendosin kufij
Kjo tendencë e përgjithshme mashkullore ndaj sjelljes galante i shtyn burrat të zgjedhin gratë më të vështira.

Ata e dinë se do të ketë njerëz që do të përpiqen që të “marrin” gruan e tyre, por gjithashtu dinë se në fund kush do të vendosë, nëse diçka do të ndodhë, pothuajse gjithmonë do të jetë gruaja.

Pra, gratë që marrin më shumë kohë për t’u dorëzuar joshjes së këtyre burrave, janë ato me të cilat ata ndjehen më të sigurt për t’u angazhuar.

4. Ato janë të ndjeshme
Mbrojtja dhe kujdesi për brishtësinë e grave i bën burrat të ndihen më mashkullorë dhe të sigurt. Ata pëlqejnë të jenë më të fortë dhe të kenë ndjenja më të fuqishme.

5. Pasionante

Flaka e pasionit duhet të jetë e fortë dhe ajo është një sekret i madh për çiftin.

Burrat flasin pak me njëri-tjetrin për këto çështje, sepse nuk duan të ngjallin interesin e burrave të tjerë për gruan e tyre.

6. Nuk shohin standartet e përsosmërisë
Gratë duhet ta pranojnë veten ashtu siç janë.

Për shumë burra, më të mirat janë gratë e bëshme, janë prototipi i një gruaje të përsosur për ta!

7. Ata janë paksa të ngathëta
Gratë nuk kanë idenë se sa shumë u pëlqejnë meshkujve kur bëjnë gafa të vockla, hutohen me diçka dhe janë argëtuese.

Dhe, sado e pabesueshme që mund të duket, kjo është një nga karakteristikat e rëndësishme për të ngjallur interes afatgjatë nga ana e burrave.

8. Ato s’janë budallaqe
Gruaja që e bën veten qesharake humbet interesin nga çdo burrë që preferon të ketë një person inteligjent pranë vetes, që e di se çfarë po ndodh dhe është e vështirë të mashtrosh.

Kështu që kohët kanë ndryshuar.

Burrat nuk kërkojnë më gra të qeta, përkundrazi, duan të kenë gra të vendosura nga ana e tyre, që janë interesante dhe një burim frymëzimi për jetën e tyre …

Të fundit

Horoskopi për ditën e sotme, 15 tetor 2021

Dashi Ju jeni të prirur të ndiheni mjaft të tensionuar sot dhe ta fajësoni atë për mërzinë dhe pakënaqësinë me jetën tuaj të tanishme. Ju mund të kaloni një pjesë të madhe të mëngje

Zbuloni çfarë tregon forma e trupit për shëndetin e zemrës

Një studim i publikuar së fundmi në Revistën Evropiane për zemrën, thotë se forma e trupit e njeriut është sinjalizuesi më i mirë i sëmundjeve të zemrës. Në krahasim me indeksin e masë

Qumështi apo kosi, cili është më i mirë për mëngjes?

Produktet e bulmetit janë një pjesë e rëndësishme e çdo regjimi të shëndetshëm ushqimor. Megjithatë, në disa aspekte, përzgjedhja e llojit të duhur të produkteve të bulmetit bën një n

Të çmendur apo të qetë, çfarë shoferi jeni sipas shenjës tuaj të horoskopit

Jeni të qetë, të nxituar apo të kujdesshëm kur i jepni makinës? Gjithçka varet nga shenja juaj e horoskopit. Dashi: Të nxituar. Për ju makina nuk është vetëm një mjet transporti, por edhe

Balsami i mrekullueshëm për shëndetin dhe gjithë organizmin

Vetitë kuruese të lules së basanit, një bimë barishtore që në gjendje natyrale rritet kudo, janë të njohura në mbarë botën. Përdorimi i gjerë i kësaj bime në mjekësinë popullore apo

Mjekët e konsiderojnë minierë të vërtetë vlerash ushqyese

Shpeshherë janë quajtur edhe “Pema e paqes” për shkak të mbijetesës së bombës në Nagasaki, Molla e Lindjes, Pema e 7 Virtyteve apo Ushqimi i Perëndive etj, me pak fjalë hurma është fru

Info Tjera