Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/12/Shape-Of-Your-Lips0-1.png

Çfarë mund të zbulojë forma e buzëve tuaja në lidhje me karakterin tuaj?Nëse sytë janë pasqyra e shpirtit, buzët mund të jenë pasqyra e karakterit tonë.

Ekspertja e shprehjes së fytyrës dhe autorja e “Urtësia e fytyrës tënde”, Jane Haner, ka zbuluar se si forma e buzëve mund të zbulojë mënyrën se si ne i trajtojmë familjen, miqtë dhe njerëzit përreth nesh, shkruan “BrightSide”.

Nëse sytë janë pasqyra e shpirtit, buzët mund të jenë pasqyra e karakterit tonë. Ekspertët për leximin e shprehjeve të fytyrës i konsiderojnë buzët si një nga karakteristikat kryesore të përcaktimit të personalitetit.

Kur ndihemi të lumtur, të zemëruar ose të trishtuar, treguesi i parë fizik është goja, sepse ne i shprehim mendimet tona me gojë dhe përmes shprehjeve të fytyrës.

Shkathtësia e lashtë kineze e fizionomisë ose arti i leximit të fytyrës ka origjinën 3000 vjet më parë dhe ishte shumë e përhapur.

Buzët zbulojnë marrëdhënien tonë me të tjerët në marrëdhëniet shoqërore dhe të dashurisë. Analizoni trashësinë dhe madhësinë e buzëve tuaja dhe zbuloni cilësitë kryesore të personalitetit tuaj.

1. Buzët natyrshëm të plota
Buzët në mënyrë të barabartë dhe natyrale të trasha tregojnë se ju jeni një person empatik me instinkte të forta prindërore.

Njerëzit me këtë formë buzësh, të tilla si Angelina Jolie, kultivojnë një dëshirë të lindur për të mbrojtur të tjerët.

Natyra e tyre e kujdesshme, vetëmohuese do të thotë se ata kujdesen thellësisht për të tjerët.

Ata pëlqejnë të kenë një rreth të ngushtë miqsh dhe mbi të gjitha vlerësojnë marrëdhëniet.

Përveç kësaj, shpesh njerëzit që kanë buzë të kësaj forme janë mendjemprehtë dhe dinë të kalojnë një kohë të mirë.

2. Buzët e holla
Gratë me buzë të holla si Kirsten Dunst zakonisht janë të vetmuara dhe mjaft të ndrojtura.

Njerëzit me buzë të holla janë të pavarur dhe janë plotësisht të kënaqur me idenë për të qenë të pavarur.

Ju jeni një person që nuk keni nevojë për shoqëri për të shkuar në një muze apo me pushime.

Ndërsa nuk mund të jeni aq të ditur për marrëdhëniet sa njerëzit me buzë natyrshëm më të plota, kjo nuk do të thotë që nuk mund të funksiononi mirë me partnerin tuaj.

Ju mund të keni nevojë për dikë me një grup të caktuar interesash / hobi që dashuria të ketë sukses.

3. Buzët plot në pjesën e mesme
Jo të gjitha buzët në përgjithësi janë të holla ose të plota, ato gjithashtu mund të jenë më të plota në mes dhe të holla në skajet.

Eksperti thotë se njerëz të tillë janë egoistë dhe temperamentë, si dhe se atyre u pëlqen drama.

Njerëz të tillë preferojnë të rrethohen me njerëz sesa të jenë vetëm.

Të qenit në qendër të vëmendjes është motoja e tyre e jetës.

4. Buzë me një vijë të mprehtë e Kupidit
Njerëzit me buzë si kjo janë krijues nga koka te këmbët, si Taylor Swift.

Shpesh këta janë muzikantë ose artistë të talentuar.

Ata kujtojnë fytyrat dhe emrat në mënyrë të përsosur, mbajnë kontakte me të gjithë njerëzit që njohin dhe janë të azhurnuar me gjithçka që ndodh.

Janë të shoqërueshëm dhe të etur për të shprehur veten në të gjitha sferat, dhe pothuajse gjithmonë arrijnë rezultate të mira.

Gjithashtu kanë një mendje të shpejtë, por një karakter shumë reagues që do të thotë spontaniteti dhe impulsiviteti i tyre ndonjëherë mund t’i sprapsin njerëzit. Këto janë zakonet e njerëzve krijues.

5. Buzë me vijë të rrumbullakosur e Kupidit
Jeni një person i dhembshur, i kujdesshëm dhe i mirë. Ju mund të jeni shumë të mërzitur, veçanërisht gjëra të tilla si padrejtësia dhe fatkeqësia.

Ju pëlqen të ndihmoni njerëzit dhe ka të ngjarë të shprehni respekt të thellë për të tjerët. Aktorja Amanda Seyfried ka buzë të tilla.

6. Linja e padefinuar e Kupidit
Njerëzit që nuk kanë një vijë të sipërme të përcaktuar të buzëve, si Julia Roberts, janë njerëz me përgjegjësi.

Ata shpesh nuk e dinë që nuk kanë për të zgjidhur çdo problem dhe u mungon kuptimi i kufijve emocionalë.

Pavarësisht, ato do të zgjidhin çdo problem drejtpërdrejt dhe janë shumë efektivë në respektimin e afateve dhe menaxhimin e kohës.

Të dashurit e tyre e dinë se mund të mbështeten tek ata në çdo kohë. Ata janë lloji i njerëzve që thjesht shfaqen dhe zgjidhin çdo problem.

7. Buzët e zakonshme

Njerëzit, buzët e të cilëve nuk janë as të plotë dhe as të hollë, por janë me madhësi mesatare dhe buzët e sipërme të papërcaktuara, i ashtuquajturi harku i Kupidit, nuk janë kërkues, shijojnë vetminë dhe nuk janë të prirur për dramë.

Ata ekuilibrojnë në jetë, janë mendje e shëndoshë dhe janë në gjendje të zgjidhin çdo problem që u vihet përpara.

Fuqia e tyre qëndron në aftësinë e tyre për të dëgjuar të tjerët.

Unë mund të pranoj kritikën dhe të vlerësoj mendimet e njerëzve të tjerë. Është e pamundur t’i zemërosh ata.

8. Buzët artificiale
Nuk janë vetëm buzët që kemi lindur me ato që përcaktojnë karakterin.

Njerëzit që kanë ndryshuar plotësinë e buzëve janë më shpesh kërkues, egoistë dhe emocionalisht të paqëndrueshëm.

Nëse zmadhoni buzën e poshtme, do të thotë që jeni duke kërkuar kënaqësi në jetë dhe dëshironi një person që do t’ju argëtojë, ndërsa buza e sipërme përfaqëson një person që dëshiron të kënaqë partnerin e tij aq shumë sa ai vetë.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera