Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/10/how-to-show-love-740x416.jpeg.jpg

Cila dhuratë i pëlqen më shumë një gruajeAjo që një grua kërkon në një marrëdhënie është respekti, besnikëria dhe reciprociteti.  

Është shumë e zakonshme të shohësh burra që shpenzojnë pasuri në bizhuteri, veshje, parfume dhe të mira të tjera materiale për t’u përpjekur t’i kënaqin bashkëshortët e tyre.

Kjo është gjë e mirë, por nuk ka asnjë vlerë reale nëse harrojnë t’i prezantojnë me atë që ka vërtet rëndësi: respektin.

Sipas një thënie të njohur, gratë fitohen nga xhepi, dhe nëse një burrë dëshiron të ketë vërtet një partnere, ai nuk duhet të kursejë.

Kjo ide, e transmetuar nga brezi në brez, ka lënë jashtë diçka shumë më të rëndësishme: mallrat që paratë nuk mund t’i blejnë.

Sigurisht, çdo grua pëlqen të jetë e talentuar, i pëlqen të dijë që personi pranë saj kujdeset ta kënaqë, por në fund të fundit është shumë më mirë për të që të jetë me dikë që nuk ka shumë pasuri, por që di se si t’i vlerësojë ato, sesa me një njeri të pasur që beson se dhuratat e shtrenjta mund të zënë vendin e dashurisë dhe shoqërisë në marrëdhënie.

Gratë janë njerëz të pavarur, ato nuk krijojnë një marrëdhënie për të fituar.

Ajo që ato vërtetë kërkojnë është respekti, besnikëria dhe reciprociteti.

Bëni një ndryshim në këtë botë të burrave të ftohtë, nëse është akoma e mundur që të gjesh një person që di të lidhet me mençurinë dhe reciprocitetin.

Mbillni farën e një marrëdhënieje plot jetë dhe lumturi për veten tuaj.

Respektojeni gruan tuaj dhe do të fitoni përgjithmonë admirimin e saj.

Dhuratat janë bekime të përkohshme, por respekti është një relike e pavdekshme.

Të fundit

Mësoni cilësitë e mira që burrat kërkojnë tek gratë

Burrat kërkojnë cilësi të caktuara tek një grua dhe ato nuk janë aq sipërfaqësore sa besojmë ne. Shumica e tyre nuk kërkojnë një model super si të dashur, por preferojnë të kenë një g

Humbni kilogram duke konsumuar dardha

Dardha është e dobishme për rënien nga pesha sepse përmban shumë fibër, ka pak kalori, përmban shumë ujë dhe përmirëson tretjen. Dardhat janë një burim i shkëlqyer i vitaminës C dhe fi

10 sëmundje që i shëron arra

Fruti i arrës përmban deri në 60% yndyrë. Gjithashtu përmban karbohidrate, albumin, fosfor, kalium, kalcium etj. Është i pasur gjithashtu me vitaminat C, B, P, A, vaj eterik dhe lëndë ngjyros

Horoskopi për sot

Dashi – Ju duhet të rregulloni kohën tuaj të lirë!. Orët tuaja shtesë janë të ndara këtu dhe atje gjatë gjithë ditës. Por nëse ju duhet disa minuta për t’i rirregulluar ato, do t

Ngrënia e pemëve dhe perimeve gjithsesi është e shëndetshme, mirëpo në kohë të caktuar të ditës!

Disa artikuj ushqimorë duhet shmangur në mëngjes, para së gjithash, pemët dhe perimet e freskëta, të cilat janë vështirë të tretshme në fillim të ditës, por as jogurti nuk arrin “t’i

Numëro deri në 10 para se t’ia thuash këto fjalë partnerit

Fjalët që u themi të dashurve tanë në momentet kur jemi nervoze ose të lodhura mund të jenë të rrezikshme duke e bërë lidhjen më të tensionuar dhe ndonjëherë edhe të padurueshme. Në d

Info Tjera