Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/03/auto_safe_image1615299053-750x430-1.jpg

Gjuha e trupit të një burri të dashuruar nuk mashtron kurrëBurrat nuk janë gjithmonë aq të lirshëm sa gratë në shprehjen e ndjenjave të tyre.

Për disa, është edhe e pamundur!. Por gjuha e trupit të tyre nuk mashtron kurrë.

Pra, nëse ekziston një mënyrë për të lexuar mendimet e një burri dhe për të ditur nëse ai është i dashuruar, duhet vëzhguar sjellja e tij.

Zëri i tij ndryshon
Në prani të gruas që do, burri ka tendencë të ndryshojë zërin e tij.

Në të vërtetë, kur një person na tërheq ose zgjon ndjenjat tek ne, ne priremi t’i ndryshojmë zërat në mënyrë të pavetëdijshme.

Kur zëri i të dashurit tuaj shpesh është më i butë me ju sesa me të tjerët, kjo është një shenjë se ai ju do thellësisht.

Ai ju ngul sytë
Kur një grua kënaq një burrë, ai e shikon dhe e shikon jashtëzakonisht shumë.

Pra, qoftë i vetëdijshëm apo jo, ai do të krijojë intimitet pa e prekur atë.

Kontakti shumë i rregullt me sy është një shenjë e pagabueshme.

Sidomos nëse ai ka tendencë të ruajë shikimin e tij.

Nëse një burrë ju shikon shumë, kjo është një shenjë që ju pëlqen.

Dhe nëse i dashuri juaj e kalon kohën e tij duke ju parë kjo është për shkak se ai është me të vërtetë i dashuruar me ju.

Ai luan me flokët e tij
Gratë shpesh kanë tendencë të prekin flokët kur u pëlqen një mashkull.

Por edhe kur kërkojnë t’i joshin.

Por duhet ta dini që edhe burrat bëjnë të njëjtën gjë!.

Ata priren të prekin flokët ose mjekrën e tyre kur janë në prani të gruas që duan.

Nëse partneri juaj tenton të prekë flokët e tij në praninë tuaj, kjo është një shenjë që ai vërtet ju pëlqen dhe se ai është i dashuruar me ju.

Sytë e tij zgjerohen
Kur shikojmë një person që zgjon ndjenja të vërteta tek ne, sytë tanë priren të zgjerohen.

Nëse sytë e një burri zgjerohen kur ai ju shikon, ka shumë të ngjarë se ai ka ndjenja të vërteta për ju.

Një burrë që vlerëson praninë tuaj ju shikon dhe në këtë moment sytë e tij priren të zgjerohen. Ju mund të lexoni dashurinë dhe interesin në sytë e tij.

Ai është i prekshëm
Në mënyrë të vetëdijshme ose të pavetëdijshme, burri juaj dëshiron t’ju prekë.

Burrat e dashuruar janë shumë të prekshëm dhe kanë tendencë të fillojnë kontaktin fizik me gruan që duan dhe lakmojnë.

Është një formë shumë e butë e provokimit dhe një shenjë e joshjes më shumë se e dukshme.

Nëse jeni në një lidhje dhe burri juaj është shumë i prekshëm, kjo është për shkak se atij i pëlqen kontakti me ju: ai është i dashuruar me ju.

Kur jeni bashkë, ai ju mban për dore. Prek krahun, shpinën.

Ai vjen të flasë me ty
Burrat kanë tendencë t’u afrohen grave kur u flasin atyre dhe nuk është aspak sepse ai mendon se nuk mund ta dëgjoni.

Në mënyrë të pavetëdijshme, ai përpiqet të afrohet me ju dhe t’ju tregojë se jeni të interesuar.

Në të njëjtën mënyrë, një burrë i dashuruar do të kërkojë sistematikisht t’ju afrohet për të dëgjuar atë që keni për të thënë.

Është një forcë afërsie që ai kërkon në praninë tuaj.

Në të njëjtën mënyrë, kur është i dashuruar, burri kërkon të jetë pranë teje.

Ai mund të priret të afrohet me ju për të pëshpëritur në veshin tuaj.

Ai ju tregon se ka diçka të veçantë për t’ju thënë.

Dhe kjo është vetëm për ju! Përdorimi i këtij gjesti i lejon gjithashtu atij t’u tregojë të tjerëve se jeni afër dhe se keni një lidhje.

Ai buzëqesh dhe qesh
Burrat e dashuruar janë burra të qeshur! Nëse ai tenton të buzëqeshë shumë në shoqërinë tuaj, kjo ndodh sepse ai është i lumtur që po ju sheh dhe po kalon kohë me ju.

Nëse një burrë buzëqesh kur ju sheh, kjo është një shenjë që ai ju vlerëson vërtet.

Kur ju sheh ai kujton kujtimet e mira dhe ringjall ndjenjat e tij ndaj jush.

Ai është i dashuruar me ty! Dhe kjo gjendje shpirtërore mund ta bëjë atë t’ju bëjë të qeshni dhe të argëtoheni.

Më në fund, një burrë i dashuruar do t’ju duket qesharak.

Ai qesh me shakatë që ju i thoni dhe qesh me disa tipare të personalitetit tuaj.

Ai kujdeset për veten e tij
Kur përpiqeni të kënaqni një person, kujdeseni për veten tuaj.

Ne kujdesemi për pamjen tonë, stilin tonë të veshjes.

Nëse keni ndjesinë që burri në fjalë gjithmonë ka erë të mirë dhe se ai bën një përpjekje për tu veshur mirë, kjo sigurisht është sepse ai kërkon t’ju kënaqë.

Ai kujdeset për veten e tij dhe e konsideron të rëndësishme të jetë i pranishëm dhe i zoti kur është pranë teje.

Ai skuqet dhe vihet në siklet
Nëse burri juaj ka tendencë të skuqet, kjo është një shenjë e sigurt se ai ka rënë në dashuri me ju.

Dhe skuqja është një nga shenjat e pagabueshme, e cila është e pamundur të fshihet!.

Nëse skuqet kur e shikoni, kur e fiksoni në sy ose kur e ngacmoni, është shenja që tregon se ai është i dashuruar me ju.

Po kështu, nëse ai ju tregon sikletin e tij kur e ngacmoni, ai tregon në mënyrë të pavetëdijshme se ka dashuri për ju.

Ai minimizon shpërqendrimet
Një burrë i dashuruar është i interesuar për gruan që dashuron, për ato që ajo thotë si dhe për ato që ajo tregon.

Prandaj, ai do t’i kushtojë vëmendje të madhe asaj gjatë gjithë diskutimit dhe momenteve që ata kalojnë së bashku.

Nëse ai humbet vëmendjen tuaj, ai do të bëjë gjithçka që është e nevojshme për t’u rilidhur me ju.

Në të njëjtën mënyrë, ai e lë telefonin e tij pranë saj dhe shmang shikimin e tij, edhe nëse merr telefonata ose SMS. Vëmendja e tij është përqendruar kryesisht tek ju dhe momenti që ndani.

Ai ju kopjon
Nëse një burrë kopjon mënyrën tuaj të të folurit, mënyrën tuaj të frymëmarrjes ose qëndrimin tuaj, kjo është për shkak se ai ju tregon dashurinë e tij.

Edhe në mënyrë të pavetëdijshme.

Kjo formë e kopjimit krijon intimitet me tjetrin dhe kjo është ajo që ai kërkon të bëjë, madje pa e kuptuar.

Përveç kësaj, nëse ai përdor të njëjtat fjali dhe të njëjtat fjalë si ju, ai përpiqet t’ju japë një mesazh.

Ju jeni të lidhur. Dëgjoni fjalët dhe frazën që ai përdor me ju.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera