Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/04/happy.jpg

Hakmarrja më e mirë është të harroshHakmarrja më e mirë është të punosh për veten tënde.

Harrojeni hakmarrjen, harroni t’i jepni një shije të hidhur, harroni t’i bëni të pendohen për ditën kur ju lënduan.

Lëreni karmën të kujdeset për të, sepse unë mund t’ju garantoj që patjetër që do ta bëj, thjesht përqendrohuni që të bëheni një version më i mirë i vetvetes.

Të falni njerëz që nuk janë penduar, mësoni të lejoni të gjitha emocionet tuaja negative ose zemërimin t’ju inkurajojë të bëni diçka më produktive, për të zëvendësuar atë lloj energjie me diçka që do t’ju bëjë vërtet mirë.

Ashtu si ushtrimet, një projekt krijues ose thjesht duke provuar diçka të re për t’ju shpërqendruar.

Hakmarrja më e mirë është të mos kujdesesh për atë që të tjerët mendojnë, të mos lejosh që veprimet e tyre të ndikojnë në ty, të mos shohësh veten me sytë e tyre, të mos përpiqesh t’i bësh përshtypje dhe të mësosh se ata nuk janë superiorë vetëm sepse kanë gjëra që ti nuk i ke.

Ekziston vetëm një gjë dhe ai do të jetë projekti me të cilin do të mbërtheheni gjatë gjithë jetës suaj.

Ju do të jeni gjithmonë personi i vetëm i kualifikuar për të punuar në këtë projekt.

Ju jeni kryevepra juaj dhe jo të gjithë do të pajtohen me artin tuaj ose do ta vlerësojnë atë dhe në fakt nuk duhet ta prisni këtë gjë, por kjo nuk duhet t’ju ndalojë të përfundoni dhe përsosni këtë kryevepër.

Hakmarrja më e mirë është të duash atë që je tani, derisa të bëhesh personi që dëshiron të jesh.

Duajeni veten tuaj të papërsosur.

Mësoni nga gabimet tuaja, duke ditur se nuk përcaktoheni nga ato ose e kaluara juaj.

Duajeni udhëtimin tuaj me ulje-ngritjet e tij.

Mësoni se kushdo që nuk mund t’ju dojë po lufton gjithashtu me betejat e veta dhe është i zënë me udhëtimin e tij.

Duke besuar se jeni pikërisht aty ku duhet të jeni, përqendrohuni në nxjerrjen e versionit më të mirë të jetës që ju është dhënë, në vend që të urreni veten tuaj për të mos jetuar jetën që dëshironi.

Hakmarrja më e mirë është të mësosh të jesh i kënaqur dhe i lumtur, edhe nëse gjërat janë kundër teje.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera