Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/03/1_RdXUh7Pc4s5kRGVaPHVGBw-scaled.jpeg

Hapat magjik që do ua ndryshojnë jetën tuaj!Janë disa hapa që mund ti ndërmerrni dhe që do të ndryshojnë jetën tuaj!

“Unë ia kujtoj vetes njëqind herë në ditë se gjendja ime emocionale dhe veprimtaria ime e përditshme varen nga puna e njerëzve të tjerë. Si nga puna e atyre që nuk janë më, ashtu edhe nga puna e atyre që vazhdojnë të jetojnë. Prandaj edhe unë duhet të bëj të pamundurën që të jap po aq sa kam marrë e vazhdoj të marr prej të tjerëve.”
~Albert Einstein

Ushtrimi i sotëm magjik e merr frymëzimin tek Einstein, ndaj, që të bëheni të suksesshëm ju duhet të ecni në gjurmën e tij.

Hapat Magjik
1. Numëroni të mirat që keni në jetë.

Bëni një listë me dhjet prej tyre dhe në fund të cdo të mire thoni faleminderit.

Faleminderit, faleminderit, duke u munduar të ndiheni sa më thellë që të jetë e mundur mirënjohës për secilën nga to.

2. Hidhni njëqind Hapa Magjike (përreth nëntëdhjetë sekonda) për të treguar mirënjohjen tuaj.

Këtë mund ta bëni kurdoherë gjatë ditës.

3. Sa herë që hidhni një hap, thoni fjalën magjike faleminderit, duke u munduar të ndiheni sa më thellë mirënjohës për atë që kanë bërë e vazhdojnë të bëjnë të tjerët për ju.

Të fundit

Horoskopi për ditën e sotme, 15 tetor 2021

Dashi Ju jeni të prirur të ndiheni mjaft të tensionuar sot dhe ta fajësoni atë për mërzinë dhe pakënaqësinë me jetën tuaj të tanishme. Ju mund të kaloni një pjesë të madhe të mëngje

Zbuloni çfarë tregon forma e trupit për shëndetin e zemrës

Një studim i publikuar së fundmi në Revistën Evropiane për zemrën, thotë se forma e trupit e njeriut është sinjalizuesi më i mirë i sëmundjeve të zemrës. Në krahasim me indeksin e masë

Qumështi apo kosi, cili është më i mirë për mëngjes?

Produktet e bulmetit janë një pjesë e rëndësishme e çdo regjimi të shëndetshëm ushqimor. Megjithatë, në disa aspekte, përzgjedhja e llojit të duhur të produkteve të bulmetit bën një n

Të çmendur apo të qetë, çfarë shoferi jeni sipas shenjës tuaj të horoskopit

Jeni të qetë, të nxituar apo të kujdesshëm kur i jepni makinës? Gjithçka varet nga shenja juaj e horoskopit. Dashi: Të nxituar. Për ju makina nuk është vetëm një mjet transporti, por edhe

Balsami i mrekullueshëm për shëndetin dhe gjithë organizmin

Vetitë kuruese të lules së basanit, një bimë barishtore që në gjendje natyrale rritet kudo, janë të njohura në mbarë botën. Përdorimi i gjerë i kësaj bime në mjekësinë popullore apo

Mjekët e konsiderojnë minierë të vërtetë vlerash ushqyese

Shpeshherë janë quajtur edhe “Pema e paqes” për shkak të mbijetesës së bombës në Nagasaki, Molla e Lindjes, Pema e 7 Virtyteve apo Ushqimi i Perëndive etj, me pak fjalë hurma është fru

Info Tjera