Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/04/sex-love-life-2015-12-couple-gazing-eyes-romantic-main.jpg

Mënyra më e thjeshtë për të fituar besimin e njerëzve menjëherëKur flasim me dikë, ne duam që ata t’u besojnë fjalëve tona.

Fatkeqësisht, jo gjithçka që themi perceptohet në mënyrën e duhur.

Për të shmangur situata të tilla, ne do ju zbulojmë sekretin sesi të fitoni besimin e njerëzve në mënyrën më të thjeshtë.

Mund të duket pak banale, por sekreti është te sytë tanë. Kur komunikojmë me të tjerët, ne nuk kontrollojmë dot se çfarë po ndodh me sytë tanë dhe si reagojnë ata.

Por ato janë vërtet të rëndësishme që personi të vendosë t’ju besojë apo jo.

Për të qenë më të saktë, roli vendimtar u jepet bebeve të syrit, veçanërisht, madhësive të tyre.

Sa më të gjerë të jenë bebet e syrit, aq më e lehtë është t’i besoni folësit.

Sidoqoftë ne mund ta ndryshojmë vetë madhësinë e bebeve të syrit. Mjafton të imagjinosh një dhomë të errët.

Duke bëtë këtë veprim të thjeshtë, ju automatikisht shndërroheni në një dëgjues dhe partner të mirë në marrëveshjet e biznesit të çdo niveli.

Nëse bebet e syrit janë të zgjeruara, personi tjetër në mënyrë të pandërgjegjshme fillon t’ju besojë.

Të fundit

Horoskopi për ditën e sotme, 15 tetor 2021

Dashi Ju jeni të prirur të ndiheni mjaft të tensionuar sot dhe ta fajësoni atë për mërzinë dhe pakënaqësinë me jetën tuaj të tanishme. Ju mund të kaloni një pjesë të madhe të mëngje

Zbuloni çfarë tregon forma e trupit për shëndetin e zemrës

Një studim i publikuar së fundmi në Revistën Evropiane për zemrën, thotë se forma e trupit e njeriut është sinjalizuesi më i mirë i sëmundjeve të zemrës. Në krahasim me indeksin e masë

Qumështi apo kosi, cili është më i mirë për mëngjes?

Produktet e bulmetit janë një pjesë e rëndësishme e çdo regjimi të shëndetshëm ushqimor. Megjithatë, në disa aspekte, përzgjedhja e llojit të duhur të produkteve të bulmetit bën një n

Të çmendur apo të qetë, çfarë shoferi jeni sipas shenjës tuaj të horoskopit

Jeni të qetë, të nxituar apo të kujdesshëm kur i jepni makinës? Gjithçka varet nga shenja juaj e horoskopit. Dashi: Të nxituar. Për ju makina nuk është vetëm një mjet transporti, por edhe

Balsami i mrekullueshëm për shëndetin dhe gjithë organizmin

Vetitë kuruese të lules së basanit, një bimë barishtore që në gjendje natyrale rritet kudo, janë të njohura në mbarë botën. Përdorimi i gjerë i kësaj bime në mjekësinë popullore apo

Mjekët e konsiderojnë minierë të vërtetë vlerash ushqyese

Shpeshherë janë quajtur edhe “Pema e paqes” për shkak të mbijetesës së bombës në Nagasaki, Molla e Lindjes, Pema e 7 Virtyteve apo Ushqimi i Perëndive etj, me pak fjalë hurma është fru

Info Tjera