Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/01/Romantic-wedding-vows-that-will-make-you-cry.jpg

Pse burrat që martohen me gra të huaja janë më të lumturMartesat ndërkulturore mund ta ndryshojnë jetën e një burri për mirë.

Jo vetëm që një burrë mund të mësojë shumë nga gruaja e tij por, ai gjithashtu mund të ketë më shumë mundësi në jetë sesa kishte më parë.

Këto janë arsyet pse burrat i shohin gratë e huaja kaq joshëse dhe si mund të përmirësojnë jetën e tyre. sipas “Bright Side”.

Ata mësojnë një gjuhë të re.
Pse burrat që martohen me gra nga një vend tjetër mund të jenë më të lumtur

Ky mund të jetë një justifikim i përsosur, dhe ata madje kanë mësuesin e tyre personal.

Megjithëse mund të flisni të dy në të njëjtën gjuhë, familjet mund të mos flasin, prandaj kjo është thelbësore për t’i njohur.

Sigurisht, të qenit dygjuhësh ka përfitime të mëdha për mendjen e tij pasi ai gjithashtu do të fitojë një perspektivë të re të botës.

Ata udhëtojnë më shumë.
Pse burrat që martohen me gra nga një vend tjetër mund të jenë më të lumtur

Sigurisht, me një grua që ka një familje jashtë vendit, vijnë shumë udhëtime jashtë shtetit.

Kjo mund të jetë mundësia e përsosur që ata të shkojnë për një pushim të shkurtër.

Fluturimet shndërrohen në mini-aventura pasi ai viziton vendet që nuk i kishte menduar kurrë.

Ekziston edhe bonusi shtesë i të pasurit 2 pasaporta, duke i dhënë atij mundësinë për të udhëtuar më lehtë.

Sipas një studimi, kjo në të vërtetë përmirëson marrëdhëniet duke forcuar komunikimin, pasi çiftet që udhëtojnë më shumë kanë më pak të ngjarë të divorcohen.

Ata festojnë më shumë sesa dikur.
Pse burrat që martohen me gra nga një vend tjetër mund të jenë më të lumtur

Ndarja e traditave kulturore mund të jetë një pjesë emocionuese eçdo marrëdhënieje, veçanërisht kur ato janë festime.

Jo vetëm që brrat nisin pusime të reja, ata gjithashtu mund të ndajnë traditat me gratë e tyre, duke rijetuar entuziazmin përsëri. Ndarja e këtyre momenteve së bashku mund të jetë një pjesë e rëndësishme e një martese të fortë dhe studimet tregojnë se një martesë e shëndetshme ka përfitime të mëdha për trupin dhe mendjen tonë.

Ata bien përsëri në dashuri me ushqimin.

Pse burrat që martohen me gra nga një vend tjetër mund të jenë më të lumtur

Me një vend dhe kulturë tjetër vjen kuzhina, me fjalë të tjera, një mundësi për të zbuluar një pjatë të re të preferuar. Ushqimi mund të jetë porta hyrëse në një kulturë dhe është një mënyrë e shijshme për të kuptuar më shumë rreth personit të zemrës. Në të vërtetë, antropologët e konsiderojnë ushqimin si shumë të rëndësishëm për marrëdhëniet tona shoqërore dhe komunikimin, pasi është diçka që mund ta ndajmë së bashku.

Ata kanë fëmijë më të zgjuar.

Doni fëmijë të zgjuar dhe të suksesshëm, këto janë 5 këshillat që u japin shkencëtarët – Lifestyle

Studimet tregojnë se mësimi i 2 gjuhëve si ndikon pozitivisht në zhvillimin mendor. Shanset janë që burri dhe gruaja të rrisin fëmijën e tyre në gjuhët e tyre amtare. Sigurisht, mund të ndodhë të jetoni lar vendit të lindjes dhe fëmijët do të duhet të mësojnë një gjuhë të tretë.

Ata marrin më shumë vëmendje nga gruaja e tyre.

Pse burrat që martohen me gra nga një vend tjetër mund të jenë më të lumtur

Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse ai është në një lidhje në distancë, siç mund të ndodhë shpesh me çiftet multikulturore. Koha e kaluar së bashku bëhet më e çmuar dhe madje mund të forcojë lidhjen mes tyre.

Ata kanë më shumë mundësi pune.

Pse burrat që martohen me gra nga një vend tjetër mund të jenë më të lumtur

Meqenëse të kesh një grua ndërkombëtare në përgjithësi mund të nënkuptojë që ajo flet një gjuhë tjetër, burri mund të zgjedhë ta mësojë atë gjithashtu.

Të qenit dygjuhësh dhe të kesh 2 pasaporta mund të hapë shumë dyer në tregun e punës për të cilat ai mund të mos ketë menduar më parë.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera